Het appel komkommer radijs smoothie recept

Appel komkommer radijs smoothie
Appel komkommer radijs smoothie
Stemmen: 4
Score: 3.25
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Appel komkommer radijs smoothie
Appel komkommer radijs smoothie
Stemmen: 4
Score: 3.25
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pers de citroen uit en doe het sap in de blender.
  2. Maak de radijsjes schoon, snijd de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Doe dit ook in de blender.
  3. Schil de komkommer. Het hoeft niet, maar het maakt de smoothie wat lichter qua smaak en zeker qua kleur. Snijd de komkommer vervolgens in grote stukken, doe die er samen met een half glas water ook bij.
  4. Zet de blender aan totdat je een smoothie hebt.
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Over de appel komkommer radijs smoothie

Deze appel komkommer radijs smoothie is een lekker licht ontbijt. Ideaal voor een zaterdag of zondag ochtend als laat ontbijt. Hij voedt niet heel erg waardoor je zo’n 2 uurtjes later prima weer een lekkere lunch kunt verorberen.

Het eetbare deel van de plant, een bol met wit vlees, is een deel van de gezwollen ondergrondse stengel net boven de wortel (radix, een opgezwollen hypocotyl). De schil heeft verschillende kleuren. De rode kleur is het bekendst, maar er zijn ook variëteiten (rassen) met een witte en roodwitte tint.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Zorg wel dat je verse radijsjes gebruikt, zodra ze zacht worden gaat de smaak en kracht snel achteruit.

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.