Blender update van 15 december 2016

Nog steeds doet deze blender het als een tierelier! 👍

Blender update van 17 juni 2015

Ik kreeg vandaag toevallig de vraag welke blender ik zou aanraden. Dat is nog steeds deze. Hij doet nog steeds goed zijn werk bij ons thuis!

Blender update van 28 april 2014

Deze blender update wilde ik even delen. Ik kom er net achter de blender die ikzelf gebruik nu ook door de consumentenbond wordt gezien als de beste koop.

Blender beste koop consumentenbond

Blender update van 30 oktober 2013

Even een korte update. Mijn blender begon na 13,5 maand te lekken bij de mesjes, het draaiende gedeelte. Net buiten de garantie. Waarschijnlijk een “maandag ochtend model” dacht ik nog. Nergens kon ik echter vinden waar dat “Problend mes onderdeel” los te krijgen was. Om die reden besloot ik de klantenservice van Philips aan te schrijven. Ik vertelde in mijn mailtje dat het helaas net buiten de garantie mis was gegaan en met de vraag waar ik dat onderdeel los zou kunnen bestellen. Dat was op een zondagavond en op dinsdag ochtend werd ik gebeld. De man van de Philips klantenservice gaf aan dat hij het heel vervelend vond dat het onderdeel net buiten de garantie stuk was gegaan en dat hij graag mijn adres gegevens zou hebben om een nieuw onderdeel gratis op te kunnen sturen ter vervanging. Top service, zo hoort het!

Waarom is een goede blender belangrijk?

Als je echt voluit van groene smoothies wilt genieten, dan is het zo fijn om een goede blender te hebben die ook echt lekkere egale groene smoothies maakt. Structuur is vaak van enorm belang bij groene smoothies en een goede blender maakt dan echt het verschil. Ook zorgt een goede blender ervoor dat je groene smoothie niet “opwarmt”. Door het snel draaien van de mesjes, zijn er nog wel eens blenders die dan warmte gaan afgeven. Met als resultaat een lauwe smoothie.

Dus wil je een mooie egale smoothie die koel blijft, dan helpt een goede blender daar zeker bij.

Wat zijn de specificaties van een goede blender?

Belangrijk is een glaze kan. Dat zorgt ervoor dat de blender achteraf goed schoon te maken is. Daarnaast gaat een glazen kan veel langer mee doordat hij niet krast en de ingredienten niet kunnen inbijten. Dat wil met plastic nogal snel gebeuren.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Het lekkerste werkt een blender kan met een inhoud van minimaal 2 liter. Zeker voor 2 of meer personen. Als je veel groente in de blender doet in een te kleine kan, dan slaat alles vast. Dan mixt het geheel niet meer. Vandaar dat een grote kan fijner werkt.

Een pulse of ijsstand is ook heel fijn. Dat zorgt er in het begin voor dat je het geheel wat sneller in kleinere stukken kunt blenden. Vervolgens kun je erna overgaan op vol gas en op die manier heb je veel sneller een egale groene smoothie.

De blender van Supersnel Gezond

Ikzelf heb de “Philips blender HR2095/90“. Die heeft een vermogen van 700 Watt en dat is voldoende. Een hele goede blender en een redelijke prijs.

Goede vrienden van mij hebben de “Philips blender HR2096/00”. Die heeft net iets meer vermogen, namelijk 800 Watt en een iets geavanceerder mesje. Ook maakt deze blender iets minder lawaai. Hij is wel ietjes duurder.

Waar koop je die blender?

Ten tijde van het schrijven van dit artikel waren ze beide bij BCC.nl het gekoopst, zeker in combinatie met het feit dat BCC.nl gratis thuisbezorgd.

Nog een tip is Modern.nl. Zij zijn ook scherp geprijsd.

Wat kun je nog meer met een blender?

Een blender kun je natuurlijk ook inzetten om een mooie soep te maken. Bijvoorbeeld deze bloemkoolsoep. Een blender is echt een ideaal apparaat!