• Bosbessen gember pudding

Het bosbessen-gember pudding recept

Bosbessen gember pudding
Bosbessen-gember pudding
Stemmen: 4
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Bosbessen gember pudding
Bosbessen-gember pudding
Stemmen: 4
Score: 4.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten in een hoge grote maatbeker. Dan kun je het gemakkelijk pureren met een staafmixer, zonder dat alles eruit spat en je hele keuken onder zit.
  2. Het kan ook in een keukenmachine, maar dan moet je wel een krachtige keukenmachine hebben. Kies dan ook voor het S-mesje.
  3. Proef na het blenden of het toetje zoet genoeg is. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je er nog een paar rozijnen of een dadel aan toevoegen.
  4. Let op, dit is voor twee personen. Het past precies in twee kleine glaasjes (11 ml) en het lijkt helemaal niet veel, maar het voedt wel enorm.
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Over de bosbessen-gember pudding

Dit is nog eens een gezonde pudding. Deze bosbessen-gember pudding zit vol met vitamine A, B1, B2, B6, B11 en C. Ook de mineralen natrium, kalium, calcium, fosfor, magnesium, ijzer, koper en zink zijn rijkelijk vertegenwoordigd.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Hij is ook nog eens alkaliserend. Alleen de bosbessen en de rijststroop zijn licht verzurend, maar dat is minder dan 20% van het geheel.

Ook leuk om eens te serveren en dan achteraf pas te vertellen hoe je hem hebt gemaakt. Wie aan tafel zou er raden dat er helemaal geen zuivel in zit? Wie zou er raden dat er avocado in dit toetje zit? Wie gaat er raden dat hier helemaal geen suiker aan toegevoegd is? Ik gok niemand aan tafel!

Dit recept is #carloproof

Weg met overgewicht en chronische ziekten! Het is mijn doel om gezond leven makkelijk en toegankelijk te maken. Geen geneuzel in de marge, maar aandacht voor hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is gemaakt op basis van strikte regels, dat maakt het #carloproof en dat is ook dé reden waarom zoveel mensen zoveel baat hebben bij dit eetpatroon.

Vragen?

Vragen? Stel ze gerust! Dat kan hieronder.

Groetjes, Carlo

Groene smoothie iPhone app
2016-04-20T11:36:25+00:00 Desserts, Glutenvrij, Zuivelvrij|2 Comments

2 Comments

  1. Carlo 10 juli 2012 at 21:00 - Reply

    Dit is inderdaad net een cadeautje!

  2. Beer 10 juli 2012 at 18:22 - Reply

    Ik stond echt versteld van de smaak en romigheid van deze pudding! Zelf heb ik het water, de rozijnen en de stroop vervangen door versgeperst ananassap en wat extra dadels. Echt een aanrader!

Leave A Comment