Belgische lasagna
Deze Belgische lasagna is een variant op de Vlaamse klassieker witloofrolletjes met hesp en kaas in de oven. Het is echt een versie 2.0 geworden.
Deze Belgische lasagna is een variant op de Vlaamse klassieker witloofrolletjes met hesp en kaas in de oven. Het is echt een versie 2.0 geworden.
De inspiratie voor de snelle Shrimp Saganaki komt uit Griekenland. Gebaseerd op een recept met gebakken garnalen, tomatensaus, feta en ouzo.
Deze witlofsalade met perzik en mozzarella is superlekker. En als de bbq toch aanstaat, dan kun je de perzik ook even roosteren/grillen. Dat maakt de salade nóg lekkerder!
Deze romige zalmsalade is om je vingers bij op te eten. Top hoofdgerecht, maar de zalmsalade kan ook prima een bijgerecht zijn.
Deze California roll bowl is gebaseerd op een sushi rol welke inside-out gerold is met met surimi, avocado en komkommer.
Deze watermeloensalade is een klassieker. Ik heb het recept alleen iets veranderd, vandaar de naam ‘Watermeloensalade met een twist’.
Deze salade met gamba’s en frambozen is een verrassende combi, maar echt superlekker. De dressing en de amandelen maken het helemaal af.
Deze spinaziesalade met gekarameliseerde peer en geitenkaas is verrassend lekker! Het is helemaal niet zo vul, maar het vult toch goed.
Een borrelplank mag ook gewoon wel eens ongezond zijn, maar deze spinazie witte bonen tijm dip is niet alleen gezond, het is ook gewoon superlekker!
De Ciaudedda Lucania is een rijk bijgerecht, gemaakt van gestoofde uien, artisjokken, aardappelen en tuinbonen. Op smaak gebracht door de umami van spek.
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra.
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.