Snelle Shrimp Saganaki
De inspiratie voor de snelle Shrimp Saganaki komt uit Griekenland. Gebaseerd op een recept met gebakken garnalen, tomatensaus, feta en ouzo.
De inspiratie voor de snelle Shrimp Saganaki komt uit Griekenland. Gebaseerd op een recept met gebakken garnalen, tomatensaus, feta en ouzo.
Deze witlofsalade met perzik en mozzarella is superlekker. En als de bbq toch aanstaat, dan kun je de perzik ook even roosteren/grillen. Dat maakt de salade nóg lekkerder!
Deze California roll bowl is gebaseerd op een sushi rol welke inside-out gerold is met met surimi, avocado en komkommer.
Deze watermeloensalade is een klassieker. Ik heb het recept alleen iets veranderd, vandaar de naam ‘Watermeloensalade met een twist’.
Deze salade met gamba’s en frambozen is een verrassende combi, maar echt superlekker. De dressing en de amandelen maken het helemaal af.
Deze spinaziesalade met gekarameliseerde peer en geitenkaas is verrassend lekker! Het is helemaal niet zo vul, maar het vult toch goed.
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra.
Deze geroosterde paprikasoep met Ras el Hanout is simpel te maken, maar rijk en complex van smaak. Erg lekker en calorie-arm. Ideaal voor een balansdag.
Deze venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas is een ideale combinatie tussen zoet, zout en vet. Superlekker en toch supergezond!
Low carb mango sushi rice met zalm. Superlekker! De sushi rice is op basis van bloemkoolrijst. Door de hüttenkäse wordt het een verrassend lekkere plakrijst
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.