Witlofsalade met perzik en mozzarella
Deze witlofsalade met perzik en mozzarella is superlekker. En als de bbq toch aanstaat, dan kun je de perzik ook even roosteren/grillen. Dat maakt de salade nóg lekkerder!
Deze witlofsalade met perzik en mozzarella is superlekker. En als de bbq toch aanstaat, dan kun je de perzik ook even roosteren/grillen. Dat maakt de salade nóg lekkerder!
Deze watermeloensalade is een klassieker. Ik heb het recept alleen iets veranderd, vandaar de naam ‘Watermeloensalade met een twist’.
Deze spinaziesalade met gekarameliseerde peer en geitenkaas is verrassend lekker! Het is helemaal niet zo vul, maar het vult toch goed.
Een borrelplank mag ook gewoon wel eens ongezond zijn, maar deze spinazie witte bonen tijm dip is niet alleen gezond, het is ook gewoon superlekker!
Deze wortelpannenkoekjes met mangopuree zijn de uitzondering op de regel. Eentje in de categorie: wel gezond, maar niet zo snel punt NL ;-).
Met dit Biryani recept eet je ruim 600 gram (!) groente per persoon… zo makkelijk kan het dus zijn om voldoende groente per dag te eten 😉😋.
Deze geroosterde paprikasoep met Ras el Hanout is simpel te maken, maar rijk en complex van smaak. Erg lekker en calorie-arm. Ideaal voor een balansdag.
Deze venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas is een ideale combinatie tussen zoet, zout en vet. Superlekker en toch supergezond!
Deze witlof biet geitenkaas pistache salade was een schot in de roos. Soms heb ik dat wel eens, dan is het gerechtje in één poging perfect.
Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groenten, dat vooral in de Provence veel wordt bereid. Deze ratatouille heb ik een Italiaanse twist gegeven.
Traybake: alle ingrediënten op een bakplaat en de oven doet de rest. Deze maak ik met pompoen, kastanjechampignons, tomaat, rode ui en mozzarella.
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.