Aardappelschotel met paprika en champignons
Keuken
Glutenvrij
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
1
eetlepel
appelazijn
200
gram
champignons
1
eetlepel
gembersiroop
1
teentje
knoflook
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
450
gram
Provençaalse aardappelpartjes met schil
1
stuk
rode paprika
1
stuk
rode peper
1
eetlepel
vissaus
1
beetje
zout
Instructies
Snijd eerst de rode paprika doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
Snijd ook de rode peper eerst doormidden. Verwijder ook de zaadlijsten en hak de rode peper vervolgens fijn.
Maak de knoflookteen schoon en hak deze ook fijn. Zet deze drie dingen even apart.
Doe een scheut olijfolie in een pan en zet deze op het vuur. Doe hier de aardappelpartjes bij. Bak deze ongeveer 5 minuten.
Voeg vervolgens de paprika, de rode peper en knoflook toe samen met de 200 gram gesneden champignons. Blijf het geheel goed door elkaar roeren.
Voeg vervolgens de 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel (appel)azijn toe aan het gerecht. Bak het geheel nog zo’n 5 minuten.
Breng het erna nog extra op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden.
SupersnelGezond.nl