Zet als eerste een pan met heet water op het vuur en doe hier direct de eieren bij in. Op deze manier zijn ze precies hard gekookt als je bijna klaar bent met het bereiden van het gado gado recept.
Vervolgens zet je een pan met een laagje water klaar en daarin een stoommand met de groente. Niet de tauge, die serveren we rauw. We stomen alleen de broccoli, bloemkool en de wortel. Stoom de groente ongeveer 4-5 minuten.
TIP! Als je altijd moe bent en meer energie wilt, dan is het receptenboek “Een Bron van Energie” het boek voor jou.
In de tussentijd kun je de wokblokjes roerbakken voor de gado gado.
Terwijl je dit doet kun je de satésaus verwarmen zoals aangegeven op de verpakking.
Verdeel de tauge over de borden. Verdeel ook de gestoomde groente over de borden en strooi de gewokte wokblokjes eroverheen. Schenk de satésaus eroverheen en bestrooi het geheel met de gebakken uitjes.
Spoel de eieren af met ijskoud water zodat ze goed “schrikken”. Dan pellen ze makkelijker. Snijd de eieren door midden en leg ze op het gado gado gerecht.