Knuffel in een kom
Dit recept heb ik een knuffel in een kom genoemd, omdat het echt een hartverwarmend recept is. Het is niet extreem of pittig, gewoon hartverwarmend lekker!
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
  • 375gram Bonduelle Ratatouille à la Provençale
  • 150gram Bulgur
  • 250gram cherrytomaten
  • 1theelepel Jonnie Boer Baharat
  • 130gram kikkererwten
  • 7,5gram koriander
  • 500ml water
  • 1beetje zout
Instructies
  1. Vul een waterkoker met water. Kijk op de verpakking van de bulgur hoeveel water je nodig hebt voor het aantal personen waarvoor je het gerecht gaat maken.
  2. Halveer de cherrytomaten.
  3. Doe de Bonduelle Ratatouille à la Provençale, kikkererwten, cherrytomaten en Jonnie Boer Baharat kruiden in een pan en verwarm het geheel.
  4. Kook vervolgens de bulgur met een beetje zout, zo lang als aangegeven op de verpakking.
  5. Hak de koriander fijn.
  6. Verdeel de ratatouille en de bulgur over de kommen.
  7. Garneer het geheel met de koriander.
  8. Klaar is je knuffel in een kom.
SupersnelGezond.nl