Snelle Indiase curry
Deze snelle Indiase curry is niet alleen snel, het is ook weer een heerlijk simpel en lekker recept! Boordevol groenten. Supersnel en gezond dus!
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
  • 200gram bloemkoolroosjes
  • 1theelepel Jonny Boer Garam Masala
  • 300gram kipdijfilet
  • 1eetlepel olijfolie
  • 225gram pompoendiepvriesblokjes
  • 1stuk rode ui
  • 200gram sperziebonengebroken
  • 2stuks tomaten
  • 1beetje zout
Instructies
  1. Zet een grote wok met anti-aanbaklaag op het vuur.
  2. Doe de Jonny Boer Garam Masala kruiden in de pan. Laat deze even op temperatuur komen, zo komen de geuren optimaal vrij.
  3. Snijd ondertussen de rode ui in partjes en voeg deze toe aan de kruiden.
  4. Snijd vervolgens de kipdijfilet in blokjes en voeg deze toe samen met de olijfolie.
  5. Braad de kipdijfilet totdat de buitenkant bruin begint te kleuren.
  6. Voeg dan de pompoenblokjes toe samen met de gebroken sperziebonen en de bloemkool.
  7. Snijd de tomaten in blokjes en voeg deze toe.
  8. Verhit het geheel totdat de groente beetgaar is.
  9. Breng het geheel op smaak met zout.
  10. Klaar is de snelle Indiase curry. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl