Snelle spinazie curry
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
40
gram
cashewnoten
1
eetlepel
olijfolie
1
eetlepel
Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras
1
eetlepel
rode wijnazijn
400
gram
spinazie
250
gram
tempeh
2
stuks
ui
Instructions
Hak als eerste de cashewnoten in stukken.
Maak de ui schoon en snijd deze in dunne halve maantjes.
Doe de olijfolie in een grote wok samen met de kruidenpasta en zet deze op het vuur.
Voeg de ui toe en bak deze kort, totdat deze glazig wordt.
Voeg een beetje water toe zodra het dreigt aan te gaan branden.
Snijd de tempeh in kleine plakjes en voeg deze toe aan de ui.
Roerbak het geheel enkele minuten en voeg wat rode wijnazijn toe.
Voeg de spinazie in delen toe. Alles in een keer zal waarschijnlijk niet gaan.
Haal de pan van het vuur zodra de spinazie goed begint te slinken.
Verdeel de snelle spinazie curry over de borden en garneer het met de stukjes cashewnoten.
Klaar is de snelle spinazie curry. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl