Snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst
Ik had al een Thaise gele curry recept op de website staan, maar deze snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst is nóg simpeler en sneller te bereiden.
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
  • 7,5gram basilicum
  • 400gram bloemkoolrijst
  • 70gram Blue Elephant Thaise gele curry pasta
  • 225gram grote garnalendiepvries
  • 165ml kokosmelk
  • 1/2stuk limoen
  • 1eetlepel sesamolie
  • 250gram Thaise wokgroente
  • 165ml water
Instructies
  1. Doe de Blue Elephant Thaise gele curry pasta in een wok met de sesamolie.
  2. Verwarm dit op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt.
  3. Voeg de kokosmelk toe.
  4. Vul het blikje met water en voeg het water toe.
  5. Voeg de garnalen toe (kan zo uit de diepvries).
  6. Voeg de Thaise wokgroente toe.
  7. Breng het geheel aan de kook en laat het een paar minuten koken totdat de garnalen gaar zijn.
  8. Snijd ondertussen de basilicum in reepjes.
  9. Verdeel de rauwe bloemkoolrijst over de borden.
  10. Schep hier de Thaise gele curry overheen.
  11. Garneer met de basilicum en een partje limoen.
  12. Klaar is de snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl