Succotash met kipdijfilet
Soccotash is een simpel maar superlekker en gezond gerecht. Het gerecht is echt een klassieker in het zuiden van de Verenigde Staten. Daar is Succotash niet weg te denken van tafel.
Keuken
Glutenvrij
,
Vlees
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
200
gram
kipdijfilet
1
teentje
knoflook
250
gram
limabonen
285
gram
maïs
1
eetlepel
olijfolie
7,5
gram
rozemarijnblaadjes
3
stuks
tomaten
1
beetje
zout
Instructies
Snijd de kipdijfilet in stukjes.
Hak het teentje knoflook fijn.
Doe de olijfolie in de pan.
Braad de kipdijfilet, met wat zout en de knoflook, totdat de kipdijfilet lichtbruin kleurt.
Snijd ondertussen de tomaat in blokjes.
Voeg de tomaat toe, zodra de kipdijfilet bruin begint te kleuren.
Voeg vervolgens de maïs en de limabonen toe.
Hak de rozemarijnblaadjes fijn en voeg deze toe.
Breng het geheel aan de kook.
Klaar is de succotash met kipdijfilet. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl