Tom Yam Kung met extra groenten
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vis
,
Zuivelvrij
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
1/2
eetlepel
agavesiroop
250
gram
jumbo garnalen
7,5
gram
koriander
1/2
stuk
limoen
400
gram
Thaise roerbakmix
1
pakje
Tom Yam Chili paste
1
eetlepel
vissaus
1000
ml
water
Instructions
Zet een pan met 1 liter water op hoog vuur en wacht totdat deze kookt.
Voeg, zodra het water kookt, de 250 gram bevroren garnalen toe. Wacht 3 minuten.
Voeg dan pas de groente toe, samen met de Tom Yam Chili paste, de eetlepel vissaus en de halve eetlepel agave siroop.
Breng het geheel weer aan de kook. Haal de pan dan direct van het vuur.
Voeg de limoensap toe samen met de helft van de korianderblaadjes. Roer het geheel goed door en verdeel het over twee grote soepkommen.
Garneer het met de rest van de korianderblaadjes.
SupersnelGezond.nl