Het spinazie met blauwe bessen smoothie recept

Spinazie met blauwe bessen smoothie
Spinazie met blauwe bessen smoothie
Stemmen: 22
Score: 3.91
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Spinazie met blauwe bessen smoothie
Spinazie met blauwe bessen smoothie
Stemmen: 22
Score: 3.91
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Het bereiden is weer heel erg simpel en hij is razendsnel klaar. Pers de citroen uit in de blender.
  2. Doe er de spinazie bij met het glas water.
  3. Schil de banaan en doe die weer samen met de bessen erbij.
  4. Heb je verse bessen gebruikt, doe dan een paar ijsblokjes erbij. Een gekoelde smoothie smaakt vaak lekkerder dan een lauwe smoothie.
  5. Zet de blender aan en wacht tot het een egale drank is geworden.
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Over de spinazie met blauwe bessen smoothie

De spinazie met blauwe bessen smoothie heeft iets extra’s. Er is maar weinig voedsel dat meer anti-oxidanten bevat dan blauwe bessen. Blauwe bessen bevorderen ook nog eens de collageenproductie. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

De combinatie van de citroen, spinazie, banaan en blauwe bessen creeërt een ultime start van de dag. De smoothie is rijk aan vitamines en mineralen zoals caroteen, vitamine C en E, kalium en antioxidanten.

Genoeg over de theoretische inhoud. Hoe smaakt het? Super lekker! Dit is ook echt een klassieker onder de smoothies. Als ik het mezelf goed herinner was het ook de eerste smoothie die ikzelf maakte en opdronk. Sinds die tijd heb ik er nog veel meer gemaakt. Toch moet ik altijd aan deze denken als iemand het heeft over een groene smoothie.

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.