Het spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie recept

Spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie
Spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie
Stemmen: 4
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie
Spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie
Stemmen: 4
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Porties
2 personen
Kook Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Het lekkerste wordt deze groene smoothie als je hem met verse amandelmelk maakt. Het recept voor verse amandelmelk vind je hier ook.
  2. Maak dus eerst de amandelmelk in de blender. Doe er vervolgens de 150 gram spitskool bij.
  3. Leg daar de banaan en ananas bovenop. Alleen het vruchtvlees van die twee natuurlijk ;-).
  4. Rasp een halve theelepel verse gember en voeg deze ook toe. Niet te veel, want gember kan de smoothie heel snel heel scherp maken.
  5. Zet de blender eerst even op de ijsblokjes stand. Op die manier hak je alles makkelijk alvast in wat kleinere stukken. Zet vervolgens de blender op de smoothie stand en blend het geheel tot een egale groene smoothie.
  6. Klaar is je spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie.
Notities

Oeps, de voedingswaarden (kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten) zijn alleen beschikbaar voor leden. Log in of word lid en geniet van nog meer extra's zoals de boodschappenlijst generator.

Wil je weten wat die extra's zijn voordat je lid wordt? Bekijk de instructievideo voor leden.

Over de spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie

Dit heerlijke groene smoothie recept heb ik te danken aan iemand uit de besloten Facebook groep. Het is een spitskool banaan ananas amandelmelk smoothie.

Toen ik het recept hoorde, had ik eigenlijk niet echt een goed idee hoe deze zou smaken. Ik had wel eens eerder spitskool in een groene smoothie gebruikt, maar op een of andere manier was de spitskool weer even uit mijn gedachten in combinatie met een smoothie. Dus hoog tijd om het recept te testen, dacht ik. Met succes! Wat is deze groene smoothie lekker.

Deze groene smoothie kun je gewoon aan iemand voorschotelen en zeggen dat het een milkshake is :-). De smaak van de spitskool is nauwelijks terug te vinden. De banaan en ananas overstemmen de spitskool. Doordat er verse amandelmelk inzit, krijgt de smoothie nog een licht zoet vanille accent. Echt erg lekker!

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Dus bij deze: “Sasha, dank je wel!”

Mocht jij dit lezen en denken: “Ik heb ook nog wel een recept”. Laat het me dan weten via het contact formulier. Wie weet zie je dan binnenkort jouw recept ook wel online op Supersnel Gezond. Het mag natuurlijk ook een lekkere salade of avondmaaltijd zijn. Als het maar past binnen de regels van het Alkaline dieet/eetpatroon. Weet je niet zeker of het past, stuur het gewoon op. Dan kijk ik er even naar!

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.