Hazelnootmelk smoothie met dubbele espresso
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. LET OP! Leg de avond van tevoren een geschilde banaan, in stukken, in de vriezer. Ben je dat vergeten? Gebruik dan ijsklontjes om de smoothie te koelen.
  2. Zet als eerste de dubbele espresso. Dan kan die alvast wat afkoelen terwijl je de rest maakt.
  3. Doe vervolgens de 30 gram hazelnoten, een beetje vanille extract en de medjoul dadel in de blender. Vul de dubbele espresso aan met water totdat je een groot glas vocht hebt. Blend dit geheel eerst totdat je een hazelnootmelk krijgt met een koffie smaak.
  4. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil en voeg deze toe aan de hazelnootmelk met koffie.
  5. Haal de stukken bevroren banaan uit de vriezer en voeg deze toe.
  6. Zet de blender eerst op de pulse stand totdat alles in stukken is gehakt en blend het geheel dan tot een egale smoothie.
  7. Klaar is de hazelnootmelk smoothie met dubbele espresso. Drink smakelijk!
SupersnelGezond.nl