Curry Madras met kippendijen

Curry Madras met kippendijen - - bloemkoolrijst, gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, geraspte gember, Jonnie Boer Curry Madras kruiden, kaneel, kippendijen, knoflook, kokosmelk, olijfolie, peper, tomatenpuree, uien, water, zout, Zet als [...]

0 reacties

Pompoen appeltaart smoothie

Pompoen appeltaart smoothie - - appel, kokosmelk, pompoen, speculaaskruiden, vanille extract, zout, water, LET OP! Ik gebruik voorgekookte pompoen. Ikzelf stoom een halve pompoen zo'n 12-13 minuten de avond van [...]

0 reacties

Pastinaak mosterdsoep

Pastinaak mosterdsoep - - groentebouillon, grove mosterd, kokosolie, knoflook, pastinaak, peterselie, reuzenbonen, ui, water, Doe als eerste het water in de waterkoker. Op die manier kookt de soep straks sneller. [...]

0 reacties

Red chili bonendip

Red chili bonendip - - cannellinibonen, Jonnie Boer Shichimi Togarashi kruiden, sambal, water, zout, Te simpel. Doe de ingrediënten in een keukenmachine en blend het tot een egale dip.; Of, [...]

0 reacties