Wat eten we vandaag
Spread the love!

Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?“, is een vraag die heel vaak gesteld wordt. Het antwoord is niet altijd even makkelijk. Daarom deze pagina, die heb ik speciaal gemaakt ter inspiratie. Niet alleen voor jou, maar ook een beetje voor mezelf. Soms vergeet ik ook wel eens een super lekker recept of ben ik inspiratieloos.

Ga direct naar…

Ga direct naar de suggesties voor:

Inspiratie!

Heb je even geen inspiratie? Dan is deze pagina de ideale oplossing. Op deze pagina krijg je 2 suggesties uit de categorieën ontbijt / groene smoothies, lunch en avondeten. Lekker simpel en de suggesties zijn natuurlijk altijd supersnelle en gezonde recepten.

Hoe werkt deze pagina?

“Wat eten we vandaag”, werkt erg simpel. Op deze pagina verschijnt in elke categorie een willekeurig gerecht. Dit gerecht wordt selecteert uit een van de vele gerechten van Supersnel Gezond. Zelfs ik weet niet wat je voorgeschoteld krijgt. Een ideale manier dus als antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag”.

Wat eten we vandaag suggestie in de categorie ontbijt

Start de ochtend lekker fris en fruitig. Met een heerlijke groene smoothie of een ander gezond ontbijt van Supersnel Gezond. Welke van de twee kies jij?

Wat eten we vandaag als ontbijt?

Hier kun je kiezen uit een lekkere gezonde groene smoothies, maar soms staat er ook een ander ontbijt gerecht tussen. Wat eet jij vandaag?


 


Wat eten we vandaag suggestie in de categorie lunch

Ook hebben we twee voorstellen voor de lunch in het antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Heel veel mensen hebben last van een after-lunch-dip na het eten. Dat komt vaak door het hoge gehalte koolhydraten. Koolhydraten laten je suiker spiegel flink stijgen. Waarna deze net zo hard weer daalt. Zelfs beneden pijl. Hierdoor krijg je het gevoel van een dip en ontstaat de trek naar weer meer koolhydraten.

Met de lekkere lunchgerechten van Supersnel Gezond heb je hier geen last van. Deze zijn zo samengesteld om die nare after-lunch-dip te voorkomen. Natuurlijk zijn de lunchgerechten snel en gemakkelijk te bereiden en zijn het super gezonde recepten. Welke kies jij vandaag?

Wat eten we vandaag als lunch?

Kies uit een van deze twee lekkere gezonde lunchgerechten. Wat eet jij vandaag?


Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Genereer nieuwe suggestiesof gaan naar het

Overzicht van alle lunch gerechten

 


Wat eten we vandaag suggestie in de categorie avondeten

De laatste suggestie is natuurlijk in de categorie avondeten. Ook in deze categorie is er genoeg te vinden op Supersnel Gezond. Was je opzoek naar een lekkere gezonde avond maaltijd? Wat dacht je dan van deze drie suggesties?

Wat eten we vandaag als avondmaaltijd?

Kies uit een van deze drie lekkere gezonde avondmaaltijden. Wat eet jij vandaag?


 


Heb je nog steeds geen antwoord?

Heb je nog steeds geen antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?”, klik dan op de volgende link: “Genereer nieuwe suggesties“.

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.

Carlo Kool (1975) is voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.

Soortgelijke Berichten

13 Commentaar

 1. Prachtig artikel om te lezen. Ik kan erover praten dat ik vaker met deze vraag zit. Het is niet altijd makkelijk om een menu te bedenken, wanneer je kinderen hebt. Dank je voor die handige tips en suggesties. Ik zal die andere artikelen zeker bekijken.

  1. Beste Rishabo, op deze website. Alle recepten zijn binnen 15 minuten te bereiden en volgen de regels van een bepaald eetpatroon. Dat maakt ze ook nog eens gezond.

 2. Hallo carlo
  Waarom heet elke ontbijt gerecht groene smoothy als de helft maar groen is en de rest rood of bruin

  groeten Carlo Bosbaard

  1. Hallo Carlo, goede naam 😉👍. De naam groene smoothie is begonnen met het idee dat je bladgroenten als basis. Tegenwoordig is het eerder dat groen staat voor planten, omdat mensen veel meer variaties zijn gaan bedenken. Met andere kleuren als resultaat. Groen staat nu eerder dus voor een smoothie van planten. Met gezonde groeten, Carlo

 3. Beste Carlo,

  Wij eten al 3 weken jou geweldige recepten. Mijn vraag was als ik lid wordt zie ik dan andere recepten of moet ik het kookboek kopen.
  Wat krijg ik meer voor het boek/ lidmaatschap

  Groetjes Marion

  1. Dag Marion,

   Wat goed te horen! Als je lid wordt, dan krijg je toegang tot de voedingswaarden van elk recept en extra functionaliteit. Klik hier voor de instructievideo om te zien wat dat inhoudt.

   Het receptenboek bevat geen extra recepten, wel extra informatie voor nog meer energie. Die tips en info vind je niet terug op de website.

   Met gezonde groeten, Carlo

 4. Beste Carlo,

  Hoe krijg ik jouw app, mijn vriendin heeft hem op dr ipad kunnen downloaden, maar mij kukt het niet.

  Alvast bedankt, Edna

  1. Beste Edna,

   Er is (nog) geen App voor Supersnel Gezond. Wat je wel kunt doen is een icoontje (webclip) op je startscherm van de iPad plaatsen. Volg hiervoor de volgende stappen:

   – Open de gewenste website.
   – Klik op het icoontje onderin het scherm (middelste icoontje met vierkant en pijltje).
   – Geef aan dat je de website aan je beginscherm wilt toevoegen.
   – Tik een (korte) naam in of kies de suggestie die in beeld verschijnt.
   – Tik op OK.
   – De webclip verschijnt nu als icoontje op je startscherm.

   Met vriendelijke groeten,

   Carlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *