Wat eten we vandaag?

“Wat eten we vandaag?”, is een vraag die heel vaak gesteld wordt. Het antwoord is niet altijd even makkelijk. Daarom deze pagina, die heb ik speciaal gemaakt ter inspiratie. Niet alleen voor jou, maar ook een beetje voor mezelf. Soms vergeet ik ook wel eens een super lekker recept of ben ik inspiratieloos.

Ga direct naar…

Ga direct naar de suggesties voor:

De oplossing voor de vraag: “Wat eten we vandaag?”

Heb je even geen inspiratie? Dan is de “Wat eten we vandaag” pagina de ideale oplossing. Op deze pagina krijg je 2 suggesties uit de categorieën ontbijt / groene smoothies, lunch en avondeten. Lekker simpel en de suggesties zijn natuurlijk altijd supersnelle en gezonde recepten.

Hoe werkt “Wat eten we vandaag?”

“Wat eten we vandaag”, werkt erg simpel. Op deze pagina verschijnt in elke categorie een willekeurig gerecht. Dit gerecht wordt selecteert uit een van de vele gerechten van Supersnel Gezond. Zelfs ik weet niet wat je voorgeschoteld krijgt. Een ideale manier dus als antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag”.

Wat eten we vandaag suggestie in de categorie ontbijt

Start de ochtend lekker fris en fruitig. Met een heerlijke groene smoothie of een ander gezond ontbijt van Supersnel Gezond. Welke van de twee kies jij?

Wat eten we vandaag als ontbijt?

Hier kun je kiezen uit een lekkere gezonde groene smoothies, maar soms staat er ook een ander ontbijt gerecht tussen. Wat eet jij vandaag?Wat eten we vandaag suggestie in de categorie lunch

Ook hebben we twee voorstellen voor de lunch in het antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Heel veel mensen hebben last van een after-lunch-dip na het eten. Dat komt vaak door het hoge gehalte koolhydraten. Koolhydraten laten je suiker spiegel flink stijgen. Waarna deze net zo hard weer daalt. Zelfs beneden pijl. Hierdoor krijg je het gevoel van een dip en ontstaat de trek naar weer meer koolhydraten.

Met de lekkere lunchgerechten van Supersnel Gezond heb je hier geen last van. Deze zijn zo samengesteld om die nare after-lunch-dip te voorkomen. Natuurlijk zijn de lunchgerechten snel en gemakkelijk te bereiden en zijn het super gezonde recepten. Welke kies jij vandaag?

Wat eten we vandaag als lunch?

Kies uit een van deze twee lekkere gezonde lunchgerechten. Wat eet jij vandaag?

Wist je dat ik ook een receptenboek heb geschreven? Klik hier voor meer informatie.Wat eten we vandaag suggestie in de categorie avondeten

De laatste suggestie is natuurlijk in de categorie avondeten. Ook in deze categorie is er genoeg te vinden op Supersnel Gezond. Was je opzoek naar een lekkere gezonde avond maaltijd? Wat dacht je dan van deze drie suggesties?

Wat eten we vandaag als avondmaaltijd?

Kies uit een van deze drie lekkere gezonde avondmaaltijden. Wat eet jij vandaag?Heb je nog steeds geen antwoord?

Heb je nog steeds geen antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?”, klik dan op de volgende link: “Genereer nieuwe suggesties“.

Dit recept is #carloproof

Weg met overgewicht en chronische ziekten. Het is mijn doel om gezond leven makkelijk en toegankelijk te maken. Geen geneuzel in de marge, maar aandacht voor hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is gemaakt op basis van strikte regels, dat maakt het #carloproof en dat is ook dé reden waarom zoveel mensen zoveel baat hebben bij dit eetpatroon.

Vragen?

Vragen? Stel ze gerust! 😀 Dat kan hieronder.

Groetjes, Carlo

Groene smoothie iPhone app