Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag?“, is een vraag die heel vaak gesteld wordt. Het antwoord is niet altijd even makkelijk. Daarom deze pagina, die heb ik speciaal gemaakt ter inspiratie. Niet alleen voor jou, maar ook een beetje voor mezelf. Soms vergeet ik ook wel eens een super lekker recept of ben ik inspiratieloos.

Ga direct naar…

Ga direct naar de suggesties voor:

  • Krijg toegang tot de voedingswaarden van alle recepten, een pagina waar je jouw favoriete recepten kunt bewaren en bespaar veel tijd door simpel een boodschappenlijst te printen op basis van de door jou uitgekozen recepten. Lees verder….

  • Niemand heeft het erover, maar iedereen weet het: afvallen is niet leuk, afvallen is gewoon k*t. Maar, met de juiste kennis is het wel mogelijk om af te vallen. Als het je na het lezen van dit boek nog niet lukt, dan kun je écht zeggen dat je alles hebt geprobeerd…

Inspiratie!

Heb je even geen inspiratie? Dan is deze pagina de ideale oplossing. Op deze pagina krijg je 2 suggesties uit de categorieën ontbijt / groene smoothies, lunch en avondeten. Lekker simpel en de suggesties zijn natuurlijk altijd supersnelle en gezonde recepten.

Hoe werkt deze pagina?

“Wat eten we vandaag”, werkt erg simpel. Op deze pagina verschijnt in elke categorie een willekeurig gerecht. Dit gerecht wordt selecteert uit een van de vele gerechten van Supersnel Gezond. Zelfs ik weet niet wat je voorgeschoteld krijgt. Een ideale manier dus als antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag”.

Wat eten we vandaag suggestie in de categorie ontbijt

Start de ochtend lekker fris en fruitig. Met een heerlijke groene smoothie of een ander gezond ontbijt van Supersnel Gezond. Welke van de twee kies jij?

Wat eten we vandaag als ontbijt?

Hier kun je kiezen uit een lekkere gezonde groene smoothies, maar soms staat er ook een ander ontbijt gerecht tussen. Wat eet jij vandaag?


 


Wat eten we vandaag suggestie in de categorie lunch

Ook hebben we twee voorstellen voor de lunch in het antwoord op de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Heel veel mensen hebben last van een after-lunch-dip na het eten. Dat komt vaak door het hoge gehalte koolhydraten. Koolhydraten laten je suiker spiegel flink stijgen. Waarna deze net zo hard weer daalt. Zelfs beneden pijl. Hierdoor krijg je het gevoel van een dip en ontstaat de trek naar weer meer koolhydraten.

Met de lekkere lunchgerechten van Supersnel Gezond heb je hier geen last van. Deze zijn zo samengesteld om die nare after-lunch-dip te voorkomen. Natuurlijk zijn de lunchgerechten snel en gemakkelijk te bereiden en zijn het super gezonde recepten. Welke kies jij vandaag?

Wat eten we vandaag als lunch?

Kies uit een van deze twee lekkere gezonde lunchgerechten. Wat eet jij vandaag?


Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

Genereer nieuwe suggestiesof gaan naar het

Overzicht van alle lunch gerechten

 


Wat eten we vandaag suggestie in de categorie avondeten

De laatste suggestie is natuurlijk in de categorie avondeten. Ook in deze categorie is er genoeg te vinden op Supersnel Gezond. Was je opzoek naar een lekkere gezonde avond maaltijd? Wat dacht je dan van deze drie suggesties?

Wat eten we vandaag als avondmaaltijd?

Kies uit een van deze drie lekkere gezonde avondmaaltijden. Wat eet jij vandaag?


 


Heb je nog steeds geen antwoord?

Heb je nog steeds geen antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?”, klik dan op de volgende link: “Genereer nieuwe suggesties“.

Help mee!

Pasfoto Carlo Kool

Welk eetpatroon en leefstijl je kiest is jouw beslissing. Ik verstrek alleen betrouwbare, praktische en motiverende informatie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs dat je kunt gebruiken bij het maken van jouw keuzes. Ik vermijd graag het geneuzel in de marge en focus op hetgeen waar de grootste winst te behalen is. Elk recept is goed doordacht en dat maakt het waarom zo veel mensen baat hebben bij dit eetpatroon.

Deel het recept gerust op social media en/of laat me weten wat je ervan vindt. Dankjewel, Carlo Kool.

Carlo Kool (1975) is voedingsdeskundige. Hij volgde onder andere de opleiding Gewichtsconsulent en diverse cursussen op het gebied van voeding en gezondheid van Wageningen University & Research.