Alle gezonde recepten

Het is nog niet zo makkelijk om écht gezonde recepten te vinden. Vaak worden recepten als gezond bestempeld die bijvoorbeeld te veel calorieën bevatten (gelinkt aan overgewicht) of veel geraffineerde koolhydraten bevatten (de volkoren variant is de gezondere keuze).

Ook zie ik vaak “gezonde recepten” met te veel zout (gelinkt aan hoge bloeddruk) of te veel verzadigd vet (verhoogde de kans op hart- en vaatziekten).

En al zit dat allemaal goed, dan heb je nog de zuur-base balans waar eigenlijk heel erg weinig mensen rekening mee houden. Kort samengevat gaat het er met de zuur-base balans om dat je voldoende groenten en fruit eet tegenover al het andere wat je eet. Dit is ook belangrijk om rekening mee te houden.

Met het bedenken van de gezonde recepten op Supersnel Gezond zijn dit allemaal elementen waar ik rekening mee houd én ik zorg ervoor dat elk recept binnen 15 minuten te bereiden is. Dat maakt Supersnel Gezond ook écht supersnel gezond.

Genoeg gekletst. De recepten zijn vooral ook erg lekker! Geniet van de gezonde recepten en ik wens je nog heel veel gezonde jaren! Groetjes, Carlo