fbpx
Gastenboek2016-01-23T17:05:51+00:00

Welke successen behaal jij dankzij de recepten op Supersnel Gezond punt NL?

Ikzelf ken mijn eigen successen. Het Alkaline eetpatroon ben ik vooral gaan volgen met als doel om meer energie te krijgen. Dat is zeker gelukt! Daarbij werd ik verrast door allerlei “bijwerkingen”. Ik ben 16 kg overgewicht kwijt, ik ben sterker, weerbaarder, ik herstel veel sneller na het sporten, etc. Dat is mijn grootste winst. En jij? Ik ben zo benieuwd wat jouw successen zijn! Deel ze hier en inspireer ook andere om gezond te eten en mij om tijd en energie in Supersnel Gezond te blijven steken.

Dank je wel avast, Carlo

Laat ook een reactie achter via het formulier onderaan deze pagina. Klik hier.
 

59 Comments

 1. Bas 6 oktober 2017 om 19:21 - Antwoorden

  Hoi Carlo,

  Na een tijdje van aanklooien met mijn gewicht (max 127 kilo) kwamen mijn vriendin en ik uiteindelijk op jouw site terecht, we wilden namelijk graag gezonde gerechten die snel klaar waren. In eerste instantie om samen te kunnen bereiden maar ook omdat ik nooit een echte keukenprins ben geweest en niet al te lang in de keuken wilde staan. De gerechten die je ons voorschotelde (en nog steeds voorschotelt) zijn allemaal lekker en nog steeds even snel klaar! Mijn persoonlijke favoriet is de Chinese groentes (met schnitzel i.p.v. biefstuk dan) en de boerenkool met worst en koolrabi i.p.v. koolraap.
  Toen de knop eenmaal om was om daadwerkelijk gezond te eten was jouw website voor ons echt een fantastisch hulpmiddel om ons te blijven helpen gezond te eten. Uiteindelijk zit ik nu, zonder echt te sporten maar vooral door o.a. het eten van jou, rond de 93 kilo te schommelen. Hier ben ik dan ook enorm blij mee, aangezien ik nooit echt meer de energie had die ik vroeger wel had. Nu ik, eindelijk, weer lekker in mijn vel zit merk ik dat de energie en zin om dingen te doen weer terugkomt, iets waar jij dus mede voor gezorgd hebt.

  Carlo, heel erg bedankt voor de heerlijke, smaakvolle gerechten die je ons laat zien! Ga zo door en veel mensen zullen hier profijt van hebben, daar ben ik van overtuigd.

 2. Iris 11 september 2017 om 12:38 - Antwoorden

  Hoi Carlo,

  Ik heb zojuist de komkommersoep gemaakt en die is heerlijk! Veel dank, ik ga lid worden.

  Groeten, Iris

  • Carlo 11 september 2017 om 16:56 - Antwoorden

   Hi Iris, goed te horen, dankjewel voor het berichtje en veel plezier met het lidmaatschap. Groetjes, Carlo

 3. saskia savelsbergh 21 april 2017 om 13:50 - Antwoorden

  Hoi carlo,
  Ik heb gisteren ook jou boek besteld ben heel benieuwd hoop dat ik het vandaag binnen krijg.
  Ik wil graag nog een 8 kilo afvallen ben al 3 weken bezig met 3 tot 4 keer per week tussen de 6 en 10 km te lopen en rij nog 4 keer in de week mijn paard.
  met jou heerlijke gerechten erbij moet dit lukken toch 😉

  Groetjes Saskia

 4. kay 14 december 2016 om 09:25 - Antwoorden

  Ik heb al mijn hele volwassen leven overgewicht altijd tussen de 20 a 30 kilo te zwaar. nou ben ik wel een Bourgondiër.
  ben natuurlijk wel naar een dieetist geweest en regelmatig aan dieeten gedaan.
  mijn vijand zijn dan koolhydraten en dat wist ik al heel lang, maar afvallen is altijd zo eenzijdig.
  Als werk werk ik bij de MediaMarkt en verkoop ik onder andere blenders en juicers daar weet ik dan ook veel van en dus ook het gebruik. en toch hebben klanten met ervaringen mij nooit kunnen overtuigen, natuurlijk ben ook vrezelijk koppig.
  In augustus 2016 voelde ik mij wat depressief en wilde dat graag oplossen ik bedacht me dat ik mij een stuk beter voelde toen ik 100 kilo was. ik woog in augustus 107 kilo, dus dacht ik ga toch zo’n blender gebruiken maar met wat? toevallig kwam ik deze site tegen en ben wat gaan proberen, van uit dit proberen is een vast patroon gekomen van groene smoothies (iedere dag een andere) een eiwit shake in de middag, fruit en een gewone zelfgekookte maaltijd in de avond.
  Nou sponserde ik al jaren een sportschool, toch mij toegezet om 2x in de ochtend 45 min te sporten. dit heeft er voorgezorgt dat ik nu in december 2016 89 kilo weeg en daar ook op blijf.
  Het nieuwe jaar gaan we de nieuwe uitdaging om op mijn streef gewocht te komen van 76 kilo.

  • Carlo 15 december 2016 om 12:35 - Antwoorden

   Hoi Kay, wat een mooi resultaat, van harte gefeliciteerd! Die laatste 13 gaan je vast en zeker ook lukken. Dankjewel voor dit leuke berichtje, Carlo

 5. Theodora 23 augustus 2016 om 11:28 - Antwoorden

  juli 2015 begonnen met het dieet. Boek supersnel gezond. Op aanraden van de fysiotherapeut.Eenvoudig en lekker.
  En supergezond. Heb reuma, had best wel veel pijn. Die pijn verdween heel langzaam. Maar…. Ik vertrok 15 maart naar het buitenland, waar de meeste produkten niet verkrijgbaar waren. Ik begon dus maar weer “gewoon “te eten. Wel zo gezond mogelijk. Maar….. De pijn kwam ook heel langzaam weer terug.
  15 juli was ik weer terug in Nederland. Direct de draad weer opgepakt. En… De pijn verdwijnt weer langzaam. En.. De mensen in de omgeving blijven zeggen, dat het niet uitmaakt wat je eet. Zelfs de huisarts houdt dat vol. Ik weet inmiddels beter.
  Bedankt Carlo!

 6. Pim 19 mei 2016 om 15:56 - Antwoorden

  Ik ben Geneeskunde student en vaker te vinden in de kroeg dan in het hoorcollege. Daarnaast at ik gewoon zoals ieder ander. Om te compenseren met mijn nachtleven moest ik echter enorm veel sporten wilde ik niet aankomen! Dit is altijd zo geweest, ook voor ik ging studeren. Nu kook ik sinds drie maanden uit het boek van supersnelgezond en hoe ik niet meer obsessief bezig te zijn met sporten. Ik heb daadwerkelijk meer energie en ik ben van altijd schommelend rond de 85 kilo naar onder de 82 kilo gezakt, zonder verder ook nog maar iets te doen. De strijd tegen mijn studentenbuik is gewonnen, en ik heb geweldige gerechten leren koken. Nog 2 soepen, 1 toetje en 2 avondgerechten en het boek Een bron van Energie is uit. Dankjewel Carlo. Hopelijk komt er snel een nieuw boek uit 🙂

  • Carlo 19 mei 2016 om 16:15 - Antwoorden

   Hi Pim, wat een tof bericht! Goed te horen dat ik heb kunnen bijdragen. Ook denk ik dat je berichtje een mooie bron van inspiratie is voor andere bezoekers, dus daar wil ik jou dan weer voor bedanken. Ik ga het niet redden om het tweede boek op tijd af te hebben, maar ik ben er al wel volop mee bezig. Hij komt er dus zo snel als mogelijk aan. 🙂 Met gezonde groeten, Carlo

 7. Gerda 7 april 2016 om 16:10 - Antwoorden

  Ik heb zojuist het boek besteld.
  Ben zeer benieuwd en ik verheug me erop.

  • Carlo 7 april 2016 om 16:28 - Antwoorden

   Gefeliciteerd met je aankoop! Heel veel plezier ermee, maar dat zal vast wel goed komen.

 8. Lianne 7 september 2015 om 12:26 - Antwoorden

  Goede middag,

  Ik heb net het boek besteld,hoop dat het morgen binnen is!? Na het lezen van jullie verhalen wil ik zo snel mogelijk beginnen!!!!

  • Carlo 7 september 2015 om 14:09 - Antwoorden

   Hi Lianne, gefeliciteerd me je aankoop. Heel veel plezier ermee, dat zal vast goed komen! Groejtes, Carlo

 9. Daan & Gerhard 5 september 2015 om 09:53 - Antwoorden

  We zien ons nieuwe voedingspatroon allang niet meer als een dieet, het is ons nieuwe levensstijl sinds 5 maanden. Genieten elke dag weer opnieuw van de heerlijke recepten, verse groentes en zijn meer dan verzadigd. Wat het ons oplevert? Inmiddels samen 36 kilo afgevallen, nagenoeg geen migraine meer, veel meer energie!
  Dank je Carlo, voor je steun, begeleiding en vooral je heerlijke maaltijdsuggesties

 10. Daan en Gerhard 25 juni 2015 om 09:57 - Antwoorden

  Afgelopen april raakten wij door enthousiaste, aanstekelijke, gemotiveerde verhalen door onze beste vrienden geïnspireerd om op een andere, gezondere manier te kijken naar ons voedingspatroon.
  Door handige tips van Edith en na geneus op internet liep Carlo ons leven binnen! We genoten elke dag opnieuw van zijn heerlijke recepten, met name door zijn ingrediënt “een brede glimlach”.
  Los van het feit dat we bewuster bezig waren met wat wel/ niet eten, deze manier van eten geen gevoel van diëten geeft, zouden we het ook leuk vinden hierdoor een aantal kilo’s te verliezen… En dat is gelukt!
  Beste Carlo, na ruim 2.5 maand zijn Gerhard en ik inmiddels in totaal 27 kilo afgevallen!
  En dat door gewoon elke dag heerlijk, voldoende, bewuster te eten!
  Wij zijn best wel een beetje boel trots op ons zelf en hopen dat je vooral lekker door blijft gaan met nieuwe lekkere recepten te bedenken!!

 11. Corrie 19 juni 2015 om 13:30 - Antwoorden

  Hoi Carlo

  Ik heb net een heerlijk groene smoothie gemaakt. Mijn man had keeltjes meegebracht van de tuin maar het waren er wat veel. Ik heb toen een groene smoothie ervan gemaakt.
  Recept.
  Keeltjes, 1 banaan, bleekseldrij en wat vlierbessensap en een half theelepeltje chlorella.
  Het resultaat is heerlijk

  • Carlo 20 juni 2015 om 10:48 - Antwoorden

   Goed te horen en wat lekker, groenten uit de tuin!

 12. Daan en Gerhard 15 april 2015 om 09:34 - Antwoorden

  Jippie, we hebben je boek Een bron van Energie besteld!
  Nu een paar dagen bezig met genieten van je heerlijke maaltijden en adviezen en het werkt giga aanstekelijk! Wij zijn om en verheugen ons op nog veel meer van je lekkere, voedzame successen!
  We houden je op de hoogte van onze resultaten 😀

  • Carlo 15 april 2015 om 10:44 - Antwoorden

   Super! En gefeliciteerd met jullie aankoop! Heel veel gezondheid gewenst, Carlo

 13. Anne 3 april 2015 om 07:15 - Antwoorden

  Hallo Carlo!
  Wat ben ik blij dat ik ‘je’ gevonden heb!
  Nadat ik 1,5 jaar geleden een herseninfarct kreeg was het moeilijk om mijn energie level op te vijzelen; ik bleef moe.
  Inmiddels gebruik ik sinds half januari jouw kookboek en recepten en heb ik meer energie, slaap beter en voel ik me veel fitter….
  Langzaamaan wordt ook het concentratieniveau beter. Nu alleen dat middagdutje nog zien kwijt te raken maar ook daarin heb ik alle vertrouwen.
  Mijn doel was om 10 kg. af te vallen maar het resultaat is dat ik veel meer heb bereikt!
  Mijn volgende doel is gesteld: weer gaan hardlopen.
  Vanzelfsprekend ga ik verder met mijn nieuwe manier van leven en blijf ik gebruik maken van de overheerlijke recepten waarvoor ik je hartelijk bedank!
  Hartelijke groet, Anne

 14. Ellen 13 maart 2015 om 12:53 - Antwoorden

  Hallo Carlo.
  mijn man en ik zijn super blij met deze vorm van gezonde voeding.
  Wij maken elke dag 1a2 groene smoothies
  en sinds september (5 mnd) zijn we beiden 8 kilo kwijt.
  Zelf ben ik niet meer moe wat ik altijd was, en mijn man die type 2 heeft van zijn diabetis gebruikt nu nog de helft van zijn insuline en geen tabletten meer voor zijn bloeddruk.
  Hij loopt nu op zijn gemak 10 km zonder problemen , voorheen kon hij nog geen 2 km lopen en had al een te lage waarde van de suiker.
  Echt we zijn super blij en dat door de groene smoothies .

 15. Caroline 11 maart 2015 om 16:27 - Antwoorden

  1. Ik leefde op pizza, macaroni, koffie en wijn en sigaretten. Ik ben vorige week eens gaan zoeken naar groene smoothies om toch wat groente binnen te krijgen en zo kwam ik deze site tegen. Inmiddels kook ik sávonds ook alkalisch. Ik kom er trouwens net achter dat het een alkalische eetstijl is, hahaha. Nu ben ik een week bezig en mijn drang naar koffie en wijn is sterk afgenomen en ben het aan het afbouwen. Roken is moeilijker :(. wat me nu al opvalt is dat mijn huid begint te ganzen! Ik geloof dat ik hier voorlopig mee door ga 😀

 16. cindy 7 maart 2015 om 09:09 - Antwoorden

  zijn alle recepten op deze site goed voor een te volgen alkaline dieet?
  ik ben super blij met jullie site, al een poosje bezig met de heerlijke smoothies, nu ga ik een stapje verder.
  in de recepten vind ik producten terug die sterk verzurend zijn o.a. pasta salade. kan dit dan wel? val je daar dan nog wel door af?

 17. Marjanne 28 februari 2015 om 09:54 - Antwoorden

  Beste Carlo,

  Je kent mij niet, maar ook ik wil je heel erg bedanken voor je website en vooral voor het delen van je kennis en gerechten op internet!

  Supersnelgezond.nl ben ik tegengekomen toen ik op zoek was naar inspiratie voor groene smoothies, sindsdien ben ik bij je blijven hangen en eten we gevarieerd en gezond! Ik ben werkelijk nog steeds geen andere leukere en nuttigere site tegengekomen!

  De gerechten zijn telkens weer een spannende en aangename ontdekkingsreis! Lekkere verrassende recepten met normale ingredienten. Geen rare poedertjes en geen verspilling, want er staan geen flesjes en potjes na eenmalig gebruik te verouderen in het keukenkastje, in een ander gerecht zijn ze weer van toepassing! Super!

  Sinds ik begonnen ben met het alkaline leefpatroon dat je beschrijft, val ik elke week gemiddeld een kilo af. Ik raakte de 101 aan op de weegschaal en ben nu 15 a 16 kilo afgevallen, and still counting!

  Wat je schrijft is allemaal waar: afvallen, meer energie, beter op kunnen staan, betere weerstand. De huidige griepgolf is nog steeds aan ons voorbij gegaan, hopen dat dat zo blijft.

  Dankzij je website is je streven naar “een gezonder Nederland” is hier aangeslagen. Ik wil je smoothies en gezonde gerechten als een onderdeel van mijn leven proberen te houden.

  Nogmaals heel erg bedankt! Ik hoop je nog lang online te mogen blijven volgen!

  Heel veel succes!

  • Carlo 1 maart 2015 om 13:48 - Antwoorden

   Dag Marjanne,

   Dank je wel voor je mooie complimenten en super gefeliciteerd met de resultaten die jullie boeken. Wat fijn om te weten dat mijn site daaraan heeft kunnen bijdragen. Dank je wel dat je jullie successen deelt, dat zal ook vast anderen weer inspireren. Mij inspireert het zeker om nog heel lang door te gaan.

   Heel veel gezondheid gewenst,

   Carlo

 18. Anne de Greef 29 januari 2015 om 08:44 - Antwoorden

  Wat een heerlijke recepten Carlo!
  3 weken geleden had ik jouw boek in huis en ben ik direct gestart.
  Inmiddels zijn de groene smoothies een gewoonte geworden en de lunchsalades zijn overheerlijk.
  In 3 weken ben ik 4,5 kg afgevallen en dat met al die lekkere recepten.
  Ik ben al halverwege mijn doel 🙂
  Bedankt voor deze andere gezonde kijk op eten.
  Zo is afvallen geen lijdensweg.
  Hartelijke groeten, Anne

  • Carlo 1 februari 2015 om 14:24 - Antwoorden

   Dag Anne, wat een fijne en mooie reactie! Dank je wel en heel veel gezondheid gewenst, Carlo

 19. Conny 20 augustus 2014 om 19:26 - Antwoorden

  Heb het boek besteld, ben ik heel blij mee! Super boek!

  • Carlo 21 augustus 2014 om 06:55 - Antwoorden

   Hoi Conny, gefeliciteerd met je aankoop en goed te horen dat je er blij mee bent. Ik wens je er heel veel plezier mee, Carlo

 20. Angelique 29 juni 2014 om 14:21 - Antwoorden

  Hallo,
  Ik was op internet aan het surfen en kwam deze site tegen. Erg duidelijk en inspirerend.
  Als ik s morgens een groene smoothie maak en ik hou over kan ik dat dan nog voor de middag gebruiken of meegeven aan mijn man? Gaan de vitamines niet verloren?

  Groet,
  Angelique

  • Carlo 30 juni 2014 om 05:58 - Antwoorden

   Dag Angelique,

   Dank je wel voor het compliment!

   Licht, zuurstof en warmte zijn de “vijanden” van je groene smoothie. Dat is het al van onbewerkte groenten en fruit, maar nog meer van bewerkt groenten en fruit. Verpak je smoothie luchtdicht en bewaar het op een donkere (of in iets wat geen licht doorlaat) en koele plek. Zo beperk je het verlies aan vitamines.

   Heel veel plezier met de site,

   Carlo

 21. Eveline Haan 7 mei 2014 om 13:46 - Antwoorden

  Wat een ontzettend leuke en informatieve site, ik ga zeker met de smoothies beginnen.
  Vraag over het boek, staan hier alle recepten in die ook op deze site staan?

  • Carlo 7 mei 2014 om 14:06 - Antwoorden

   Dag Eveline,

   Dank je wel voor je compliment! In het boek staan recepten die je hier ook kunt vinden.

   Het boek heeft als extra juist allerlei interessante informatie. Ook tips en tricks zoals hoe je nóg meer energie krijgt door bepaalde denkpatronen of bijvoorbeeld je fysiologie aan te passen. Hele waardevolle tips die ikzelf dagelijks inzet.

   Heel veel succes gewenst!

   Carlo

 22. Loes 2 februari 2014 om 10:21 - Antwoorden

  Dankjewel!
  Heb vanochtend al de eerste smoothie gemaakt: bloemkool – ananas – banaan. Was heerlijk!

  Nog één vraagje: Wat zou ik ’s middags tussendoor kunnen eten?

 23. Loes 1 februari 2014 om 14:10 - Antwoorden

  Ik ontdek net de website en ben heel enthousiast en wil gaan beginnen met de smoothies voor het ontbijt.

  Echter een vraag hierover. Zijn de recepten voor 1 of twee personen?

  • Loes 1 februari 2014 om 14:20 - Antwoorden

   En de maaltijden? Zijn die altijd voor 2 personen?
   Kan ik de maaltijden dan ook voor 2 dagen gebruiken of gaan dan de vitamines verloren?

   • supersnelgezond 2 februari 2014 om 12:56 - Antwoorden

    Ook de maaltijden zijn voor 2 personen. Als je bereid of gesneden voedsel bewaard gaan er inderdaad vitamines verloren. Je kunt dit beperken door het gekoeld en luchtdicht te bewaren.

  • supersnelgezond 1 februari 2014 om 14:20 - Antwoorden

   Dag Loes, Alle recepten op deze site zijn voor twee personen, dit kun je terugvinden rechts van de titel van de titel van een recept. Heel veel succes en energie gewenst!

 24. Tonny Verhagen 10 december 2013 om 17:17 - Antwoorden

  Hiep hiep hoera het recepten boek is er !
  Wij zijn er erg blij mee.
  Onze complimenten het ziet er werkelijk super cool uit.
  Het is heel overzichtelijk , maar ook nog eens de mentale suggesties die er in staan.
  Echt een bezit.

 25. Grac 14 oktober 2013 om 21:04 - Antwoorden

  Sinds een week of twee ben ik weer wat scherper op mijn voeding gaan letten en vooral mijn avondeten had aanpassing nodig. Met deze site kan ik me voorlopig wel vermaken! Genoeg snelle recepten om te gaan uitproberen!

 26. Birgitta 7 oktober 2013 om 11:05 - Antwoorden

  Wat’n heerlijke site. Eindelijk heb ik de drive om mijn lifestyle te veranderen. En dat komt door de smoothie-recepten op jullie site. Als ik zo doorga hoef ik ook niet aan de medicijnen (cholesterol en diabetes). En nu ga ik aan de rest van de recepten beginnen. Die salades zijn vlgs mij overheerlijk. En alles binnen 15 min klaar. Mooier kan niet. Thx!

 27. Salvatore Lo Dico 22 september 2013 om 19:30 - Antwoorden

  Weer even een korte update.

  inmiddels ongeveer twee maanden bezig en ruim 7 kilo afgevallen. het mooie is dat het me heel weinig moeite kost en ik me stukken beter voel. op dit moment stabiliseert mijn gewicht zich. Dit resultaat heb ik bereikt zonder te gaan sporten. Binnenkort ga ik weer sporten en ben benieuwd of het dan gaat lukken om er nog drie kilo af te krijgen.

 28. Marisa 12 september 2013 om 17:39 - Antwoorden

  Binnen no-time 14 cm omtrek buik weg! Heerlijke super gezonde gerechten! & makkelijk & snel te bereiden. Geen zwaar gevoel meer wat brood en pasta’s me gaven. Suikerspiegel in balans geen energie-dippen meer! Dank Carlo!!!

 29. Esther van der Horst 3 augustus 2013 om 09:42 - Antwoorden

  Wat een ontzettend leuke site met goede tips en lekkere recepten. Heb onmiddelijk besloten mijn zuren base leefwijze weer op te pakken na een dip van zeker een aantal jaar.
  Tip voedingstabel van Elsa Veer hierin staat voedsel gerangschikt op vitaminen/mineralen maar ook op basenoverschot en zurenoverschot, calorieen, eiwitten etc. Bij het basenoverschot staat rammenas op nr 1. Misschien een idee hier een recept van op de site te plaatsen?

 30. Wendy prop 31 juli 2013 om 15:15 - Antwoorden

  Ben erg geïnteresseerd. Maak af en toe al wel eens een groene smoothie. Lekker hoor! Het enige is dat ik voor ik naar de supermarkt ga, een boodschappenlijstje moet maken voortaan. Dan weet ik precies wat ik nodig heb ipv dat ik weer zomaar wat koop. Zo verval je nml altijd weer in je oude gewoonte. Of ik zou een week menu kunnen maken.

 31. Salvatore Lo Dico 21 juli 2013 om 12:46 - Antwoorden

  nu een week bezig en in een week tijd niet één keer maagzuurtabletten hoeven slikken. en dan te bedenken dat ik dat al meer dan 5 jaar bijna dagelijks doe!!!

  Ik voel me fantastisch, opgeblazen gevoel ben ik kwijt en in een week al twee kilo kwijt!!

  Net de bietensalade met korrianderdressing gegeten. Echt een feestje!!

 32. Salvatore Lo Dico 13 juli 2013 om 07:12 - Antwoorden

  Wilde al een tijd beginnen met gezonder leven: beter eten en meer bewegen, maar had moeite met het doorbreken van bestaande patronen. Vanmorgen twee dingen op facebook gevonden. Deze site van mijn vriend Carlo (goed bezig!!) en een filmpje van een man die de iron man doet met zijn gehandicapte zoon (respect!!). Wat houdt mij dan nog tegen! Vandaag inkopen doen en beginnen met smoothies voor ontbijt en van daar uit zie ik wel weer verder. Carlo bedankt!!

 33. Jennifer 28 juni 2013 om 09:44 - Antwoorden

  Met dank aan supersnelgezond kan ik het eetpatroon handhaven dat goed voor me is. Ze hebben steeds weer nieuwe lekkere recepten en het is inderdaad super snel te maken. Echt fijn om ideeen op te doen en snel lekker te eten. Ik ben er bijna elke dag wel een keer!
  Ben in totaal 20 kg afgevallen! Nu heb ik meer energie en voel me heerlijk!
  Bedankt Supersnelgezond!

 34. Gaby & Robin 25 juni 2013 om 20:39 - Antwoorden

  Sinds een jaar ontbijten wij elke dag met een smoothie en hebben we gewoon brood ingeruild voor speltbrood. Daarnaast koken wij het grootste deel van de week volgens het alkalinedieetprincipe, waarbij we veelvuldig de recepten van supersnelgezond.nl gebruiken.

  We merken duidelijk dat ons energiepeil enorm is verbeterd. Na het eten hebben wij geen afterdinerdips meer en gedurende de hele dag voelen we ons fitter dan voorheen. In het verleden worstelden wij ook continu met de aangeraden dagelijkse hoeveelheid fruit, maar dat is tegenwoordig met recht een ‘makkie’.

  Met volle overtuiging raden wij aan om aan te slag te gaan met de gezonde, overheerlijke en energie gevende recepten van supersnelgezond.nl!

 35. Tonny Verhagen 24 juni 2013 om 19:50 - Antwoorden

  Supersnelgezond heeft mij veel opgeleverd.
  Verleden jaar voorzichtig begonnen met smoothies en een enkele keer avondeten.
  Toen ik voelde wat het met me deed verder uitgebreid.
  Meer energie, slaap beter, geen maagklachten meer en dan de uiterlijke verschijnselen zoals een beter figuur, een mooie en gladdere huid en tot mijn verbazing ontdekte ik dat oneffenheden verdwijnen.
  Kortom ik krijg de nodige positieve reacties en dat terwijl ik al bij de oudere generatie behoor.
  Mijn levenspartner vindt het ook geweldig en is zes kilo afgevallen.

 36. Superfan 24 juni 2013 om 08:56 - Antwoorden

  Supersnel gezond bedankt !
  Ik ben zo blij net de dokter gebeld cholesterol en mijn bloeddruk gezakt.
  Moet nog wat verder zakken, dan hoef ik niet aan de medicijnen.
  Supersnel gezond ga zo door.

  Een super Fan

 37. Andre Akkerman 23 juni 2013 om 15:43 - Antwoorden

  Supersnelgezond.nl is een hele goede site om te beginnen met een gezonde levensstijl maar ook voor de gevorderde onder ons is het een super site om recepten en tips van te halen en een duidelijke uitleg van het alkaline dieet. Ik verwijs sinds kort iedereen die wat over gezonde voeding wil lezen naar supersnelgezond.nl. Ook de facebook pagina is leuk om de tips en tricks van andere te kunnen lezen.

 38. Miranda 21 juni 2013 om 08:07 - Antwoorden

  Super snel en gezond, en nog heerlijk ook. Zoveel energie en met sporten dan vliegen de kilo’s eraf.
  Met gemak 9 kg. kwijt in 7 weken !

 39. Lineke 20 juni 2013 om 13:56 - Antwoorden

  Buiten dat de smaak van de recepten
  heerlijk is heb ik ook het idee dat ik meer
  energie heb.
  Tevens blijft mijn gewicht goed op pijl

 40. Warenka van der Heijden 19 juni 2013 om 17:44 - Antwoorden

  Supersnel gezond heeft geholpen voor meer energie en het verdwijnen van een opgeblazen gevoel. Het gevoel dat me darmen vol zitten heb ik niet met deze gerechten.Zonder dat ik daar allerlei middeltjes voor in moet nemen. Gewoon gezonde natuurlijke producten. Ook heb ik geen after lunch of een after dinner dip meer met deze gerechten. Hierdoor voel ik me blijvend fit ook als ik gegeten heb en dat is heerlijk!!! De gerechten zijn zo smaakvol en ik kan er echt van genieten. Probeer het en je zal versteld staan van het resultaat!

Geef een reactie