Venkel courgettesalade met sardines
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra. Sardines zijn superlekkere visjes. Tijdens mijn...
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra. Sardines zijn superlekkere visjes. Tijdens mijn...
Pantelleria-salade is een traditioneel recept van het eiland Pantelleria, een prachtige plek, vol met natuurlijke en gastronomische schatten. Kleurrijk en fris. Dit gerecht is een echte triomf van mediterrane smaken:...
Een rijkelijk gevulde vissoep. Origineel is bouillabaisse eigenlijk een visgerecht waarvan de soep slechts een bijproduct is die over de vis gegoten wordt. Dit is echter een recept voor een...
Pwoahé, wat een smaakbom is deze kabeljauw casserole! De bereiding duurt 15 minuten en dan nog even een uurtje op het vuur. Maar het is het wachten waard! Dit gerecht...
Moules-frites, ook wel mosselen met friet genoemd, is een populair gerecht in België. Het wordt als het nationaal gerecht van België beschouwd. Dit is een variatie op dat gerecht met...
Rosolje is een populaire Estlandse bieten- en aardappelsalade. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten van de smaak, maar het is superlekker! Ik ben heel eerlijk: ik twijfelde zelfs...
Low carb mango sushi rice met zalm. Superlekker! De sushi rice is op basis van bloemkoolrijst. Door de hüttenkäse wordt het een verrassend lekkere plakrijst. Ik was al eerder op...
Deze lauwwarme aardappelsalade met tonijn is zo simpel en zo lekker! Ik heb mijn vingers erbij opgegeten en de kom leeggelikt 😋. Echt een toprecept! Al zeg ik het zelf...
Dit gerecht, genaamd umamibom, staat in het kader van het uitbuiten van de 5e smaak. Ofwel, umami: de hartige smaak naast zoet, zuur, zout en bitter. 🤤 😋 In 1908...
Deze Ahi Poke met een twist is gebaseerd op het traditionele Hawaïaanse recept. Je bespreekt het uit als poh-kay, dus niet poh-ké. Laten we even stilstaan bij het meest favoriete...