Venkel courgettesalade met sardines
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra. Sardines zijn superlekkere visjes. Tijdens mijn...
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra. Sardines zijn superlekkere visjes. Tijdens mijn...
Een rijkelijk gevulde vissoep. Origineel is bouillabaisse eigenlijk een visgerecht waarvan de soep slechts een bijproduct is die over de vis gegoten wordt. Dit is echter een recept voor een...
Deze geroosterde paprikasoep met Ras el Hanout is simpel te maken, maar rijk en complex van smaak. Erg lekker en calorie-arm. Ideaal voor een balansdag. Ik kies bewust voor de...
Deze venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas is een ideale combinatie tussen zoet, zout en vet. Superlekker en toch supergezond! De succesfactor van dit soort gerechten zit hem in de...
Deze zwarte bonenschotel met groene paprika en rundertartaar is weer zo'n lekker simpel, snel te bereiden eenpansgerecht. Boordevol groenten! Per persoon bevat het 360 gram groenten. Zo wordt het wel...
Deze zomerse watermeloensalade met spekjes is een heerlijke salade om als bijgerecht te serveren, bijvoorbeeld tijdens een BBQ. Het is een lekkere frisse salade die snel en simpel te bereiden...
Low carb mango sushi rice met zalm. Superlekker! De sushi rice is op basis van bloemkoolrijst. Door de hüttenkäse wordt het een verrassend lekkere plakrijst. Ik was al eerder op...
Deze witlof biet geitenkaas pistache salade was een schot in de roos. Soms heb ik dat wel eens, dan is het gerechtje in één poging perfect. Als basis heb ik...
Deze romige Indiase kip curry is supersnel en simpel te bereiden én het smaakt ook goddelijk lekker! Het bevat de essentie van de perfecte kip curry! Poe hé! Wat een...
Traybake: alle ingrediënten op een bakplaat en de oven doet de rest. Deze maak ik met pompoen, kastanjechampignons, tomaat, rode ui en mozzarella. Let op: de bereidingstijd is echt heel...