Romaine sla banaan wilde perzik smoothie
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. De bereidingswijze van deze groene smoothie is zoals altijd weer erg simpel en snel.
  2. Haal de bladere los van de Romaine sla. Er kan nog wat zand tussen de bladeren zitten, dus het is goed om de bladeren even af te spoelen. Sowieso is het vanwege landbouwgif altijd handig je groente en fruit even te wassen. Doe de bladeren in de blender.
  3. Schil de banaan en breek hem in twee stukken en doe die bij de Romaine sla. Snijd de perziken door midden en verwijder de pit. Doe de perzik vervolgens ook in de blender.
  4. Voeg een glas water toe en blenden maar.
  5. Een tip. Soms kan het handig zijn om niet alles in 1 keer in de blender te doen, maar juist in delen. Even blenden met het water er al wel bij en dan steeds wat toevoegen. Op die manier heb je minder kans dat het “vast blijf hangen” in de blender.
SupersnelGezond.nl