Crispy ginger beef
Keuken
Koolhydraatarm
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
280
gram
entrecote
4
cm
gember
2
eetlepels
honing
1
eetlepel
rode wijnazijn
2
zakjes
Saitako miso soup
4
stuks
Shanghai paksoi
2 pakketten
Instructies
Zet een grote pan met water op het vuur.
Snijd het vet van het vlees en snijd het vet in dunne reepjes.
Zet een pan met anti-aanbaklaag op het vuur en bak hierin het vet krokant.
Schil ondertussen de gember en snijd de gember in luciferdunne reepjes.
Bak de gember in het vet, totdat de gember ook krokant is.
Snijd het vlees in blokjes.
Hussel de blokjes door de miso-pasta heen.
Haal het vet en de gember uit de pan en zet even apart.
Bak het vlees in het vocht van het vet.
Voeg de honing en rode wijnazijn toe en laat dit even kort indikken.
Doe de paksoi in de pan met water en blancheer het 1 minuut.
Giet het water af en snijd de paksoi doormidden.
Leg de paksoi op de borden en schenk hier de jus van het vlees overheen.
Verdeel het vlees over de borden en garneer met het vet en de gember.
Klaar is de crispy ginger beef. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl