Groene smoothie bosvruchtenmix
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe als eerste de twee medjoul dadels samen met het glas water in de blender. Zet de blender aan zodat de medjoul dadels in hele kleine stukje worden gehakt.
  2. Snijd de 2 cm van het vanillestokje in de lengte open en schraap de zaadjes eruit. Doe de zaadjes in de blender.
  3. Snijd de courgette in dikke plakken en doe deze in ook de blender.
  4. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Voeg het vruchtvlees van de avocado toe aan de courgette.
  5. Doe hier de 250 gram bosvruchtenmix bij. In de winter kun je er voor kiezen om de bosvruchtenmix de avond van tevoren alvast vanuit de vriezer in de koelkast te zetten. Zo wordt de groene smoothie wat minder koud. Dat is wat prettiger op de vroege ochtend.
  6. Rasp vervolgens de verse gember totdat je een halve theelepel geraspte gember hebt. Voeg deze als laatste toe.
  7. Zet de blender aan en blend het geheel tot een egale groene smoothie. Klaar is de groene smoothie bosvruchtenmix.
SupersnelGezond.nl