Oosterse wokgroente met noedels
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Zet een grote wok op het vuur met een scheutje kokosolie. Doe hier de groente bij in en schep er de twee theelepels umami paste bij. Voeg er ook een theelepel sambal aan toe. Roerbak de groentje vervolgens een paar minuten.
  3. Op de voorgesneden groente staat vaak 4-6 minuten roerbakken. Ikzelf vind het lekkerder als de groente nog wat knapperiger is, dus ik roerbak het korter. Als je groente te lang roerbakt gaan er ook meer voedingsstoffen verloren. Dat is reden twee waarom ik groente vrij kort roerbak.
  4. Giet de noedels af en voeg deze toe aan de groente. Hussel het geheel goed door en verdeel het gerecht over de borden.
  5. Zo simpel is dit gerecht.
SupersnelGezond.nl