Spitskool salade met kip en avocado
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Zet eerst een klein pannetje (anti aanbak) op het vuur. Terwijl je wacht totdat deze op temperatuur is, kun je alvast aan de slag met de rest. De bedoeling is, zodra het pannetje heet genoeg is, de cashewnoten even kort te roosteren. Laat ze erna niet in het pannetje liggen. Dan worden ze zacht. Na het roosteren dus direct even apart leggen op een schoteltje of in een bakje.
  2. Pak een grote pan of schaal. Doe hier alle ingrediƫnten in. Houd alleen een klein beetje achter van de cashewnoten en de gedroogde abrikozen. Die kun je dan als laatste op het gerecht strooien als garnering.
  3. Hussel alles door elkaar en garneer het met de restjes cashewnoten en gedroogde abrikozen. Geniet van de spitskool salade met kip en avocado!
SupersnelGezond.nl