Bloemkoolrijst goreng met runderreepjes
Keuken
Koolhydraatarm
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
400
gram
bloemkoolrijst
2
eetlepels
gebakken uitjes
1
theelepel
Jonnie Boer Vadouvan kruidenmix
1
teentje
knoflook
1
eetlepel
kokosolie
250
gram
nasi bami groentepakket
300
gram
runderreepjes
2
theelepels
sambal
1
eetlepel
sojasaus
Instructies
Maak eerst de rode peper uit het nasi bami groentepakket schoon. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
Hak de peper in kleine stukjes.
Maak de knoflook schoon en hak deze ook fijn.
Doe een eetlepel kokosolie in de pan en zet deze op hoog vuur.
Voeg hier de runderreepjes aan toe.
Voeg de sojasaus, knoflook, rode peper en de Jonnie Boer Vadouvan kruidenmix toe aan het vlees.
Roerbak dit ongeveer 2 minuten, totdat het vlees bruin begint te worden.
Haal vervolgens de taugé uit het nasi bami groentepakket en leg deze even apart.
Doe de rest van de groenten bij de runderreepjes.
Roerbak dit ongeveer 2 minuten.
Voeg vervolgens de bloemkoolrijst toe.
Roerbak het geheel nog zo’n 2 minuten.
Voeg de taugé als laatste toe en schep het geheel nog een paar keer om.
Verdeel de bloemkoolrijst goreng met runderreepjes over de borden.
Garneer het met een beetje sambal en de gebakken uitjes.
Klaar is de bloemkoolrijst goreng met runderreepjes. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl