Bloemkoolrijst goreng met runderreepjes
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak eerst de rode peper uit het nasi bami groentepakket schoon. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  2. Hak de peper in kleine stukjes.
  3. Maak de knoflook schoon en hak deze ook fijn.
  4. Doe een eetlepel kokosolie in de pan en zet deze op hoog vuur.
  5. Voeg hier de runderreepjes aan toe.
  6. Voeg de sojasaus, knoflook, rode peper en de Jonnie Boer Vadouvan kruidenmix toe aan het vlees.
  7. Roerbak dit ongeveer 2 minuten, totdat het vlees bruin begint te worden.
  8. Haal vervolgens de taugé uit het nasi bami groentepakket en leg deze even apart.
  9. Doe de rest van de groenten bij de runderreepjes.
  10. Roerbak dit ongeveer 2 minuten.
  11. Voeg vervolgens de bloemkoolrijst toe.
  12. Roerbak het geheel nog zo’n 2 minuten.
  13. Voeg de taugé als laatste toe en schep het geheel nog een paar keer om.
  14. Verdeel de bloemkoolrijst goreng met runderreepjes over de borden.
  15. Garneer het met een beetje sambal en de gebakken uitjes.
  16. Klaar is de bloemkoolrijst goreng met runderreepjes. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl