Goulash
Keuken
Glutenvrij
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
200
gram
aardappelpartjes met schil
2
stuks
AH Excellent biefstuk n°10
1
theelepel
Jonnie Boer Zwolsche stoof kruidenmix
1
eetlepel
olijfolie
1
stuk
paprika
3
stuks
tomaten
1
stuk
zoete ui
1
beetje
zout
Instructies
Pak een hapjespan met deksel en doe hier de olijfolie in (zet hem nog niet op het vuur).
Maak de ui schoon, snijd in partjes en doe deze in de pan.
Snijd de paprika in blokjes en voeg deze toe aan de ui.
Zet de pan op het vuur.
Snijd vervolgens de tomaten in partjes en voeg deze ook toe aan de ui en paprika.
Voeg direct ook de aardappelpartjes met schil toe.
Zet de timer op 8 minuten, daarna zijn de aardappelpartjes gaar.
Snijd de biefstuk in blokjes. Wanneer je hier zo’n 3 minuten over doet, kunnen deze nog even mooi zo’n 5 minuten meegaren.
Voeg de Zwolsche stoof kruidenmix toe.
Roer het geheel goed door elkaar en breng het geheel op smaak met wat zout
Doe de deksel op de pan en laat het geheel nog even garen.
Zodra de aardappelpartjes gaar zijn, is de biefstuk ook perfect. Het luistert niet heel nauw, iets langer garen is ook helemaal prima.
Klaar is de goulash, eet smakelijk!
PS indien gewenst kun je altijd een klein beetje water toevoegen, maar ikzelf vond het gerecht vochtig genoeg.
SupersnelGezond.nl