Pizzasoep met tonijn
Keuken
Glutenvrij
,
Vis
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
125
gram
buffelmozzarella
250
gram
cannellinibonen
1
beetje
peper
2
eetlepels
Taggiasche olijven
780
gram
tomatenblokjes met basilicum en oregano
112
gram
tonijn uit blik
1
beetje
zout
Instructies
Doe de tomatenblokjes met basilicum en oregano in een pan en zet deze op het vuur.
Voeg de cannellinibonen toe.
Voeg de Taggiasche olijven toe.
Breng het geheel op smaak met een beetje peper en zout.
Breng het geheel aan de kook.
Snijd de buffelmozzarella doormidden en in plakjes.
Verdeel de pizzasoep over de kommen.
Garneer het geheel met de tonijn en de buffelmozzarella.
Voor de foto’s heb ik er nog een klein beetje Italiaanse kruiden overheen gestrooid ;-).
Klaar is de pizzasoep met tonijn. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl