Courgetti met pesto en kip

Courgetti met pesto en kip - - basilicum, cherrytomaten, courgette spaghetti, kippendijen, knoflook, olijfolie, olijfolie, oregano (gedroogde), Pecorino kaas, peper, pijnboompitten, zout, Zet een pan met water op het vuur. [...]

2017-07-11T07:46:45+00:00 0 Comments

Sardines in tomatensaus

[wpurp-searchable-recipe]Sardines in tomatensaus - - artisjokharten, basilicum, eieren, kappertjes, olijfolie, peper, sardines in water, Taggiasche olijven, tomatenblokjes met knoflook, ui, Maak de ui schoon en snijd deze in halve maantjes.; Zet een hapjespan (waar een deksel op past) op het vuur.; Doe de olijfolie in de pan en laat de pan even warm worden.; Voeg de sardines toe en leg de ui daar bovenop.; Draai het vuur half zacht.; Bak de sardines aan beide kanten en laat de ui ondertussen glazig worden.; Snijd ondertussen de artisjokharten in vieren.; Voeg de artisjokharten, de kappertjes en de Taggiasche olijven toe zodra de ui glazig is geworden. ; Voeg vervolgens de tomatenblokjes met knoflook toe. ; Tik de eieren kapot en laat de inhoud uit de schil lopen, vlak boven de het gerecht. ; Doe een deksel op de pan en laat het geheel zo'n 5 minuten pruttelen. ; Het mooiste vind ik wanneer het eiwit gestold is en het eigeel nog een beetje zacht is. Dat bereik je na ongeveer 5 minuten met de deksel op de pan. ; Hak ondertussen de basilicum in grove stukken.; Verdeel het gerecht over diepe borden. Strooi er wat peper overheen en garneer het gerecht met de basilicum. ; Klaar zijn je sardines in tomatensaus. Eet smakelijk!; - (wcm_nonmember)(xyz-ihs snippet="nonmember-text")(/wcm_nonmember)(wcm_restrict)(xyz-ihs snippet="voedingswaarden") 484,0 kcal 31,2 gram eiwit 21,1 gram koolhydraten waarvan 13,7 gram suikers 27,6 gram vet waarvan 6,1 gram verzadigd vet 9,3 gram vezels (/wcm_restrict)[/wpurp-searchable-recipe]
2017-04-18T14:02:53+00:00 0 Comments