Pumpkin pie breakfast
Keuken
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
stuk
appel
80
gram
havervlokken
1
beetje
honing
20
gram
pecannoten
200
gram
pompoen
1
theelepel
speculaaskruiden
500
ml
water
plus een beetje extra om mee te koken
1
beetje
zout
Instructies
Doe een laagje water in een pan en voeg de diepvriesblokjes pompoen toe.
Zet de pan op het vuur met de deksel erop.
Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
Voeg de appel toe aan de pompoen.
Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens 6 minuten koken.
Doe de havervlokken in een pan.
Schenk hier 500 ml water bij.
Zet de pan op het vuur en breng het aan de kook.
Laat het 2-3 minuten koken en haal de pan van het vuur.
Giet de pompoen en appel af.
Voeg de kruiden en het zout toe.
Pureer de pompoen en appel met een staafmixer.
Verdeel de havermoutpap over de kommen.
Voeg de pompoen-appelpuree toe en roer deze er nonchalant doorheen.
Garneer met de pecannoten en de honing.
Klaar is je pumpkin pie breakfast. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl