Pumpkin pie breakfast
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe een laagje water in een pan en voeg de diepvriesblokjes pompoen toe.
  2. Zet de pan op het vuur met de deksel erop.
  3. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukjes.
  4. Voeg de appel toe aan de pompoen.
  5. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens 6 minuten koken.
  6. Doe de havervlokken in een pan.
  7. Schenk hier 500 ml water bij.
  8. Zet de pan op het vuur en breng het aan de kook.
  9. Laat het 2-3 minuten koken en haal de pan van het vuur.
  10. Giet de pompoen en appel af.
  11. Voeg de kruiden en het zout toe.
  12. Pureer de pompoen en appel met een staafmixer.
  13. Verdeel de havermoutpap over de kommen.
  14. Voeg de pompoen-appelpuree toe en roer deze er nonchalant doorheen.
  15. Garneer met de pecannoten en de honing.
  16. Klaar is je pumpkin pie breakfast. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl