Rucola salade met zoete aardappel en paprika
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukjes. Leg ze in een magnetrondoos en kook ze in 5 minuten bijna gaar in de magnetron op 1.000 Watt. We garen ze erna verder in een pan door ze aan te braden met wat olie.
  2. Leg de rucola in een grote bak en doe hier de blaadjes van de koriander bij. Snijd de paprika in de lengte door midden en haal de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika vervolgens in blokjes. Doe deze ook in de grote bak.
  3. Nu gaan we de dressing maken. Doe de olijfolie, agavesiroop en het limoensap in een apart bakje. Meng het geheel met wat zout erbij tot een egale dressing. Schenk deze over de salade en hussel het geheel.
  4. Zet een steelpan op het vuur met een antiaanbaklaag. Schenk hier een klein beetje olijfolie in en bak de zoete aardappel lichtjes aan. Doe deze vervolgens bij de salade en hussel het geheel nog eens goed door.
  5. Verdeel over de de borden.
SupersnelGezond.nl