Aardappelschotel met tomaten en artisjokharten
Keuken
Glutenvrij
,
Vegetarisch
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
240
gram
artisjokharten
1
eetlepel
boter
450
gram
CêlaVita Country aardappelpartjes
1
teentje
knoflook
7,5
gram
peterselie
1
theelepel
rozemarijn
40
gram
Taggiasche olijven
3
stuks
tomaten
1
beetje
zout
Instructies
Hak het teentje knoflook fijn.
Bereid de CêlaVita Country aardappelpartjes zoals aangegeven op de verpakking in een beetje boter en voeg de knoflook toe.
Voeg wat rozemarijn en zout toe aan de aardappelpartjes.
Snijd ondertussen de tomaten en artisjokharten in partjes.
Hak de peterselie fijn.
Voeg vlak voordat de aardappelpartjes klaar zijn de tomaten, artisjokharten en de Taggiasche olijven toe.
Verwarm het geheel kort.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de peterselie.
Klaar is je aardappelschotel met tomaten en artisjokharten. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl