Bloemkoolpap
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Schenk 100 ml water en 100 ml kokosmelk in de blender. Verwijder de pit van de medjoul dadel en voeg deze ook toe. Voeg een klein beetje vanille extract toe. Zet de blender even kort aan om te zorgen dat de dadel goed stukgeslagen wordt.
  2. Voeg de 350 gram bloemkool toe samen met de banaan. Dat is de basis voor de bloemkoolpap. Ik heb er voor gekozen om nu ook al de helft van de appel toe te voegen en mee te blenden. Zo krijg je een bloemkoolpap met appelsmaak.
  3. Blend het geheel tot een egale bloemkoolpap. Schenk de bloemkoolpap over in een steelpannetje en verwarm het geheel en breng het aan de kook.
  4. Snijd ondertussen de andere helft van de appel in partjes. Blijf tussendoor wel roeren in de bloemkoolpap.
  5. Serveer de bloemkoolpap, zodra deze lekker warm is geworden en bijna kookt, in diepe borden. Garneer de bloemkoolpap met de schijfjes appel en strooi er kaneel overheen.
  6. Klaar is je bloemkoolpap met appel en kaneel. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl