Bosbessen-gember pudding v2
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Doe dit in een hoge grote beker.
  2. Voeg de blauwe bessen toe.
  3. Voeg de dadels toe.
  4. Schil de gember. Dit kan heel gemakkelijk door met een theelepel de schil eraf te schrapen. Raps vervolgens de gember en voeg die ook toe.
  5. Snijd de limoen doormidden en knijp het sap eruit boven de hoge grote beker.
  6. Voeg als laatste het water toe.
  7. Mix het geheel met een staafmixer tot een egale pudding.
  8. Gouden tip! Wanneer je de bosbessen-gember pudding pas later serveert, zet de pudding dan in de koelkast afgedekt met plastic folie. Dan verkleurt hooguit de toplaag een klein beetje. Roer het voor het uitserveren gewoon even door en verdeel het over kleine bakjes.
  9. Klaar is je bosbessen-gember pudding. Het lijkt misschien niet zoveel, maar het vult enorm. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl