Broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe een laagje water in een grote pan en zet deze op het vuur.
  2. Schil de pastinaak en snijd deze in dunne halve plakken.
  3. Snijd de roosjes van de broccoli en snijd de steel in blokjes.
  4. Doe de pastinaak en de broccoli in de pan en doe de deksel op de pan. Kook dit ongeveer 12 minuten.
  5. Snipper het uitje.
  6. Hak de knoflook fijn.
  7. Doe een eetlepel boter in een braadpan en zet deze op het vuur.
  8. Voeg de run­der ge­hakt­bal­le­tjes toe samen met de ui en knoflook. Braad deze in zo’n 10 minuten gaar.
  9. Giet de pastinaak en broccoli af. Voeg wat zout en wat peper toe.
  10. Stamp dit tot een mooie broccoli-pastinaakstamppot.
  11. Verdeel de broccoli-pastinaakstamppot over de borden en schep de run­der ge­hakt­bal­le­tjes, met de ui en knoflook, bovenop.
  12. Klaar is je broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl