Broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen
Keuken
Glutenvrij
,
Vlees
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
1
klontje
boter
400
gram
broccoli
1
teentje
knoflook
400
gram
pastinaak
1
beetje
peper
300
gram
runder gehaktballetjes
1
stuk
ui
1
beetje
zout
Instructions
Doe een laagje water in een grote pan en zet deze op het vuur.
Schil de pastinaak en snijd deze in dunne halve plakken.
Snijd de roosjes van de broccoli en snijd de steel in blokjes.
Doe de pastinaak en de broccoli in de pan en doe de deksel op de pan. Kook dit ongeveer 12 minuten.
Snipper het uitje.
Hak de knoflook fijn.
Doe een eetlepel boter in een braadpan en zet deze op het vuur.
Voeg de runder gehaktballetjes toe samen met de ui en knoflook. Braad deze in zo’n 10 minuten gaar.
Giet de pastinaak en broccoli af. Voeg wat zout en wat peper toe.
Stamp dit tot een mooie broccoli-pastinaakstamppot.
Verdeel de broccoli-pastinaakstamppot over de borden en schep de runder gehaktballetjes, met de ui en knoflook, bovenop.
Klaar is je broccoli-pastinaakstamppot met gehaktballen, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl