Broccolipap met geroosterde walnoten
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vegetarisch
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
800
gram
broccoli
1
beetje
dille
170
gram
Griekse schapenyoghurt
2
theelepels
grove mosterd
7,5
gram
munt
1
beetje
peper
40
gram
walnoten
1
beetje
zout
Instructions
Zet een pan met een laagje water op het vuur en hang hier een stoommand in met de deksel erop.
Snijd de roosjes van de stronk en snijd de stronk in plakken. Stoom de broccoli 10 minuten, totdat deze gaar is.
Doe de Griekse schapenyoghurt in een grote kom.
Voeg hier de mosterd, het munt, de dille en wat peper en zout aan toe.
Zet een klein braadpannetje op het vuur.
Verbrokkel de walnoten.
Zodra de braadpan goed heet is, rooster je de walnoten.
Haal ze uit de pan en houd ze even apart.
Voeg de broccoli, zodra deze gaar is, toe aan de kom met onder andere de Griekse schapenyoghurt.
Blend het geheel tot een pap met een staafmixer of in een keukenmachine.
Verdeel de broccolipap over de borden en strooi de walnoten er overheen.
Klaar is de broccolipap met geroosterde walnoten.
Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl