Bulgur recept
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Zet als eerste een pan met water en de bulgur op het vuur. Kijk even op de verpakking voor de exacte bereidingswijze.
  2. Doe vervolgens de rucola in een kom.
  3. Snijd de komkommer in dunne reepjes. Doe de komkommer bij de rucola.
  4. Snijd de puntpaprika ook in dunne korte reepjes en doe die ook in de kom.
  5. Laat de kikkererwten uitlekken voor zover nodig en voeg deze ook toe.
  6. Pluk de blaadjes munt van de takjes en hak ze fijn. Doe de munt ook in de kom.
  7. Nu is het tijd om de dressing te maken. Meng de 2 eetlepels olijfolie met de eetlepel appelazijn en het sap van de halve limoen. Voeg wat peper en zout toe. Schenk de dressing over de salade.
  8. Giet de bulgur af en voeg deze toe aan de salade. Hussel het geheel goed door elkaar.
  9. Klaar is het recept met bulgur. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl