Gehaktschotel met sperziebonen
Keuken
Koolhydraatarm
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
theelepel
grove mosterd
100
gram
kant-en-klare satesaus
1
eetlepel
kokosolie
1,5
theelepels
komijn
1
stuk
rode paprika
200
gram
rundergehakt
1
eetlepel
sojasaus
200
gram
sperziebonen
1
stuk
ui
150
gram
wortel
Instructies
Zet voor deze gehaktschotel als eerste een pan met een stoommand op het vuur. Stoom de boontje in ongeveer 10 minuten gaar.
Snijd ondertussen de wortel in dunne plakjes en de rode paprika in kleine blokjes.
Snipper vervolgens de ui.
Zet een braadpan op het vuur met een eetlepel kokosolie. Fruit het uitje. Rul vervolgens het gehakt.
Voeg vervolgens de wortel en de paprika toe. Roerbak dit kort mee.
Voeg dan de pindasaus toe samen met de 1,5 theelepel komijnzaad, de theelepel grove mosterd en de eetlepel sojasaus.
Doe als laatste de sperziebonen bij de gehaktschotel. Hussel het geheel even goed door elkaar en verdeel de gehaktschotel over de borden.
SupersnelGezond.nl