Geurige lamscurry
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vlees
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
500
gram
aubergine
170
gram
Griekse yoghurt 0%
300
gram
lamsbout
1
eetlepel
olijfolie
1
eetlepel
Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras
1
stuk
zoete ui
1
beetje
zout
Instructies
Snijd de lamsbout in blokjes van ongeveer 3 cm.
Doe de olijfolie in een hapjespan en zet deze op het vuur.
Bak hierin de lamsbout.
Snijd ondertussen de ui en de aubergine ook in blokjes van ongeveer 3 cm en voeg deze toe aan de lamsbout.
Roer de Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras erdoor en doe de deksel op de pan.
Laat het geheel 1 uur stoven. Voeg eventueel een klein beetje water toe, mocht het gaan aanbranden.
Roer het af en toe even door.
Voeg de helft van de Griekse yoghurt toe en roer deze door de geurige lamscurry.
Breng het geheel op smaak met een beetje zout.
Verdeel het over de borden en garneer met de rest van de Griekse yoghurt.
Klaar is de geurige lamscurry, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl