Italiaanse ratatouille (vega groentestoof)
Italiaanse ratatouille (vega groentestoof) - Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groenten, dat vooral in de Provence veel wordt bereid. Deze ratatouille heb ik een Italiaanse twist gegeven. -...
Italiaanse ratatouille (vega groentestoof) - Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groenten, dat vooral in de Provence veel wordt bereid. Deze ratatouille heb ik een Italiaanse twist gegeven. -...
Baba ganoush soep - Baba ganoush is een overheerlijke auberginepuree uit de Mediterrane keuken. Dit idee heb ik als basis gebruikt voor deze simpele, maar superlekkere soep! - AH bospaddestoelenfond,...
Grondboontjiebotter Sop (West-Afrikaanse pindasoep) - Wat een verrassing is deze Grondboontjiebotter Sop (West-Afrikaanse pindasoep), al zeg ik het zelf. Echt té simpel om te bereiden, superlekker én gezond! - AH...
Geurige lamscurry - - aubergine, Griekse yoghurt 0%, lamsbout, olijfolie, Patak's Indiase Kruidenpasta Madras, zoete ui, zout, Snijd de lamsbout in blokjes van ongeveer 3 cm. ; Doe de olijfolie...
Provençaalse tian - - aubergine, courgette, geitenkaas, knoflook, olijfolie, Provençaalse kruiden, tomaten, ui, LET OP: Dit gerecht is niet binnen 15 minuten te bereiden, wel binnen 15 minuten voor te...
Aubergine tomaat met kabeljauw - - aubergine, Italiaanse kruiden, kabeljauwfilet, limoen, olijfolie, rode ui, vleestomaat, zout, Zet direct als eerste de oven aan op voorverwarmen richting 180 graden. Ik heb...
Indiase curry van aubergine (Baingan ka Bharta) - - aubergine, garam masala, gedroogde chilipeper, geraspte gember, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, olijfolie, patak`s mini naan knoflook en koriander, tomatenblokjes, uien, zilvervliesrijst,...