Paarse zomersalade met roquefort
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vegetarisch
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
1
stuk
appel
1
theelepel
balsamicoazijn
1
eetlepel
honing
1
eetlepel
olijfolie
1
stuk
peer
300
gram
rode kool
voorgesneden
100
gram
roquefort
30
gram
walnoten
Instructions
Doe de voorgesneden rode kool in een grote kom.
Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dikke luciferstokjes. Voeg de appel toe aan de rode kool.
Snijd de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de peer in blokjes. Voeg de peer toe aan de rode kool en de appel.
Maak een egale dressing door de olijfolie, honing en baslamico-azijn te vermengen. Schenk de dressing over de rode kool, appel en peer.
Hussel het geheel goed door elkaar en verdeel over de kommen.
Garneer de salade met de roquefort door deze te verbrokkelen.
Doe hetzelfde met de walnoten en klaar is de paarse zomersalade met roquefort. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl