Pittige Indiase groentecurry
Keuken
Glutenvrij
,
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
200
gram
bloemkool
1
theelepel
geraspte gember
265
gram
kikkererwten
1
teentje
knoflook
100
ml
kokosmelk
1
eetlepel
kokosolie
40
gram
Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras
200
gram
sperziebonen
390
gram
tomatenblokjes
Instructies
Hak de knoflook fijn.
Rasp de gember.
Doe de kokosolie in een wok en zet deze op het vuur.
Doe de knoflook en de gember samen met de Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras in de wok.
Voeg de bloemkool, sperziebonen en de kikkererwten toe.
Wok dit een paar minuten zodat de kruidenpasta goed verdeeld is over de ingrediƫnten.
Voeg de tomatenblokjes en de kokosmelk toe.
Breng het geheel opnieuw aan de kook.
Draai het vuur omlaag en laat het nog even zo’n 7-8 minuten pruttelen.
Op die manier is de groenten nog mooi krokant, dat vind ik persoonlijk het lekkerste.
Verdeel de pittige Indiase groentecurry over de borden, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl