Pittige Indiase groentecurry
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Hak de knoflook fijn.
  2. Rasp de gember.
  3. Doe de kokosolie in een wok en zet deze op het vuur.
  4. Doe de knoflook en de gember samen met de Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras in de wok.
  5. Voeg de bloemkool, sperziebonen en de kikkererwten toe.
  6. Wok dit een paar minuten zodat de kruidenpasta goed verdeeld is over de ingrediƫnten.
  7. Voeg de tomatenblokjes en de kokosmelk toe.
  8. Breng het geheel opnieuw aan de kook.
  9. Draai het vuur omlaag en laat het nog even zo’n 7-8 minuten pruttelen.
  10. Op die manier is de groenten nog mooi krokant, dat vind ik persoonlijk het lekkerste.
  11. Verdeel de pittige Indiase groentecurry over de borden, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl