Pompoenspaghetti met vega gehaktsaus
Keuken
Glutenvrij
,
Vegetarisch
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
1
eetlepel
balsamicoazijn
150
gram
oesterzwammen
1
eetlepel
olijfolie
20
gram
Pecorino kaas
1
beetje
peper
400
gram
pompoenspaghetti
250
gram
rode kidneybonen
1
theelepel
salie
gedroogd
390
gram
tomatenblokjes met basilicum en oregano
70
gram
tomatenpuree
1
beetje
zout
Instructies
Spoel de rode kidneybonen af en hak ze met een mes in stukjes.
Doe de rode kidneybonen, samen met wat olijfolie, peper en zout, in een pan met antiaanbaklaag.
Bak ze kort, net alsof het gehakt is.
Snijd de oesterzwammen in grove stukken en voeg deze toe aan de rode kidneybonen.
Bak de oesterzwammen kort mee.
Voeg de tomatenblokjes met basilicum en oregano toe samen met de tomatenpuree en de balsamicoazijn.
Kruid het geheel wat extra door de gedroogde salie toe te voegen.
Laat het geheel even kort pruttelen.
Zet een wok op het vuur en wok hierin de pompoenspaghetti 1 à 2 minuten.
Verdeel de pompoenspaghetti over de borden.
Scherp er de vega gehaktsaus overheen.
Garneer met wat geraspte Pecorino kaas, en optioneel een blaadje basilicum. Voor de
looks
😃.
Klaar is de pompoenspaghetti met vega gehaktsaus. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl