Rode kool salade met tahin dressing
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Kook als eerste de quinoa volgens de verpakking.
  2. Ik maak gebruik van voorgesneden rode kool en wortel. Als ik dat niet zou doen, dan red ik het niet om het recept binnen 15 minuten te bereiden.
  3. Doe de rode kool en wortel in een grote kom.
  4. Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes. Voeg die toe aan de rode kool en wortel.
  5. Snijd de bosuitjes in ringetjes en hak de koriander fijn. Voeg ook dit toe aan de groenten in de grote kom.
  6. Dit is de basis voor de salade, nu is het tijd om de dressing te maken.
  7. Meng de volgende ingrediĆ«nten en mix het tot een egale dressing: – limoen, het sap – tahin – geraspte gember – sojasaus – honing – appelazijn – sesamolie
  8. Wacht even tot de quinoa klaar is en schenk dan de dressing door de quinoa heen. Hussel het geheel goed door elkaar. Voeg vervolgens de quinoa toe aan de salade en hussel dat geheel ook weer goed door elkaar. Klaar is de rode kool salade met tahin dressing.
SupersnelGezond.nl