Gebruik je diepvriesgarnalen, dan kun je deze heel snel laten ontdooien door ze een paar minuten in een grote bak met lauwwarm water te leggen. Doe dat dan eerst voordat je aan dit gerecht begint.
Doe een klein laagje water in een pan en breng dat aan de kook. Wanneer je verse doperwten gebruikt, kook ze dan in 9-11 minuten gaar. Kijk als je diepvriesdoperwten gebruikt even op de verpakking hoe lang die moeten koken.
Doe de kokosolie samen met de rode curry paste in een grote hapjespan en zet deze op het vuur.
Voeg de grote garnalen toe en bak deze ongeveer 2-3 minuten.
Voeg het kokosmelk toe samen met de tomatenblokjes.
Voeg vervolgens de spinazie toe en roer dit goed door het gerecht heen.
Hak de koriander fijn en voeg deze toe.
Knijp het sap uit de limoen en voeg dit ook toe.
Giet 2 minuten voordat de doperwten gaar zijn de doperwten af en doe ze bij de Thaise curry.
Laat het geheel nog even 2 minuten garen en verdeel het over de kommen.
Klaar is je snelle Thaise curry met garnalen. Eet smakelijk!