Witlofsalade
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd als eerste de witlof. Snijd de stronken door midden en haal de harde kern eruit. Snijd het vervolgens in repen. Doe dit in een grote kom.
  2. Snijd de avocado in tweeën en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees weer in blokjes. Doe dit ook in de kom.
  3. De appel hoef je niet te schillen, was hem wel even af en snijd hem vervolgens in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de delen in stukjes. Ook dit mag gelijk in de kom.
  4. Pak nu een klein kommetje. Hier maken we de dressing in. Per hierin de limoen uit, doe er een theelepel kerrie en twee eetlepels gembersiroop bij. Hak je gemberbolletjes in stukjes en doe die er ook bij. Meng het geheel goed en giet het over de witlof in de grote kom.
  5. Garneer het geheel met de rozijnen en amandelen. Hussel alles goed door.
SupersnelGezond.nl