Aardappelschotel met paprika en champignons
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd eerst de rode paprika doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  2. Snijd ook de rode peper eerst doormidden. Verwijder ook de zaadlijsten en hak de rode peper vervolgens fijn.
  3. Maak de knoflookteen schoon en hak deze ook fijn. Zet deze drie dingen even apart.
  4. Doe een scheut olijfolie in een pan en zet deze op het vuur. Doe hier de aardappelpartjes bij. Bak deze ongeveer 5 minuten.
  5. Voeg vervolgens de paprika, de rode peper en knoflook toe samen met de 200 gram gesneden champignons. Blijf het geheel goed door elkaar roeren.
  6. Voeg vervolgens de 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel vissaus en 1 eetlepel (appel)azijn toe aan het gerecht. Bak het geheel nog zo’n 5 minuten.
  7. Breng het erna nog extra op smaak met peper en zout.
  8. Verdeel het gerecht over de borden.
SupersnelGezond.nl